5

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Над секретна лаболатория в САЩ е засечен проучвателен комплекс командван от МАРС...Засечени са доста обекти вкл по протежение на МИсисипи и мексиканския залив вече прочувани активно от станция на МАРС НАБЛИЗО>>.ОБЕМНО СА ХВАНАЛИ МКС за проучване с УЧУДВАНЕ>>>

4

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Последните седмици се включва МОЩНА СИСТЕМА ЗА ПРОУЧВАНЕ НА НАШАТА ПЛАНЕТА>СЛЕДЯЩИ СТАНЦИИ ОТ ВЕНЕРА СЛЕДЯТ В УСКОРЕН РЕЖИМ ВСИЧКИ ЗЕМЕтрЪСНИ хипо центрове над 2.1 по Рихтер...Следят и тези в Гърция. ОТ ударите в Гърция се потвърди ха получени от нас при теренни геофиziчни проучвания данни за специфични напрежения тип"САНТОРИНИ" от влияние на Африканската плоча под Балканите..

3

Анонимен

преди 3 години

До локдаун фетишистите, прочетете на чужд език, колко си "живеят живота" в Австралия и Нова Зеландия....Ама дай им минуси да слагат. Пак съм впечатлен, че си пипат телефона при наличието на смъртоносни щамове.

2

Анонимен

преди 3 години

Тазманийския щам ще активират сега, там няма вируси ама като им донесат помощи да им помогнат от тая беда и вируса може и да плъзне... из Автстралия също, те не пострадаха много от биологичния вирус.

1

Анонимен

преди 3 години

Те нали са затворени в локдаун от една година, като скотове. Тоест нищо не може да им стане, след като са защитени от ковиииииииит!