10

Мълчанието на папата

преди 3 години

Къде беше папата, че не каза и дума, когато съюзници на Буш и Обама подложиха на геноцид християни и друзи, обитавали от векове големи райони в Ирак и Сирия?

9

Анонимен

преди 3 години

Никой никого няма да ликвидира. Католическата църква е създала исляма преди векове, за да се бори с протестантите които тогава са били масово населили Близкия Изток. Ватикана е в ПЪЛЕН контрол на световните религии и финанси и няма НИЩО общо с истинското християнство. Всички катедрали, облекла, знаци, символи са езически, сатанистки и са наследени от едновремешните езически ритуали които са служели на Луцифер. Всичко ще си дойде на мястото скоро и ще стане явно.

8

АнонимеН

преди 3 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЩО ЧУДНО ДА ГО ЛИКВИДИРАТ ОТ ЦРУ САМО И САМО ДА КАЖАТ, ЧЕ ПАК ТРЯБВА ДА ОМИРОТВОРЯТ РЕГИОНА!!!!ОТКАКТО Е БАЙДЪН НА ВЛАСТ САМО ПРОВОКАЦИИ ИМА В ИРАК!

7

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Освен Американците ,Няма.кой да го отвлече,На Никой не му трябва полужив Старец,А американците може да направят схема,Да.го убият - за да имат причина за война ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

6

Анонимен

преди 3 години

Имаше едно предсказание от средновековието, че папата ще бъде отвлечен от арабите. И това ще е един от знаците за края на времената предхождащи второто пришествие. Друг такъв знак ще е разрушаването на Дамаск.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия съвсем откачиха.

4

война и мир

преди 3 години

Папи чулю тръгнал да сдобрява въоръжени радикализирани мъже? По чия поръчка? По-добре да му пуснат холограмата, че наистина звучи опасно.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо да е опасно? Това е религията на толерантността и мирът.

2

IQ 2.28

преди 3 години

е като не става с оръжия за масово поразяване, праиме атентат срещу папата. нещата са тренирани още 80-те

1

Щирлиц

преди 3 години

Иракчаните се надяват, че той ще им донесе мир.Търсите Господ,но не можете да го познаете,защото гледате и слушате самозванци.