53

Tonita-7

преди 3 години

Тази информация я публикувахте преди месец! Не оздравя ли вече? Или повторно се е заразил?:)

52

Анонимен

преди 3 години

Спокойно! Мама дава пари на когото трябва и наркоманчето Кристиянчо скоро няма да бъде осъден.

51

ha ha

преди 3 години

А аз си мислех че в затвора има 'социална дистанция'! Как ли го е хванал тоя Ковид???

50

Анонимен

преди 3 години

До 41Коя държава е нормална? Налазените от африканци западни европейски държави или сащ с ежедневнте стрелби дето е на прага да стане Бразилия 2 ли? Стига лъгахте младите на пораженческо мислене, лузъри дърти

49

НямамДуми

преди 3 години

До Анонимен"горкото момче, видяха от прокуратурата че не могат да го осъдят айде да го заразим. нямам думи. дано от БХК се намесят и да повдигнат въпроса в Европа"Направо не мога да повярвам колко са *** някои хора..

48

Левтер

преди 3 години

Спокойно ще го осъдят, обаче първо ще поодрусат мама пък и татко.И като се разделят с 5,6 милиона, ще го осъдят на 7 години.

47

анонимен

преди 3 години

След короната ще го хване маясъл, цирка и така поне до десет годишна давност.

46

До 43

преди 3 години

Горкото момче ли? Ако беше убил *** ,баща ти или брат ти пак ли щеше да е ,,горкото момче".Голям проблем има с вас днешните млади и втрещяващата ви мало умщина !!!Ти явно живееш във виртуалния,а не в реалния живот!

45

Димо

преди 3 години

Каква първа помомощ бе хора??? ТОЙ ГО УБИ ! Този си е за затвор за предумишлено убийство,цяла България го видя! Те нали искат да свалят Гешев,за да няма обвинение и нататък е лесно с този съд! За това протакат!!

44

К. П.

преди 3 години

Този Кристиян изтегли късата клечка. Ако беше убил някой неизвестен човек, досега щяха да го пуснат под домашен арест и той щеше да избяга там, откъдето не могат да го върнат - при Божков например или при братя Галеви. Като няма късмет, това е.

43

Анонимен

преди 3 години

горкото момче, видяха от прокуратурата че не могат да го осъдят айде да го заразим. нямам думи. дано от БХК се намесят и да повдигнат въпроса в Европа

42

Анонимен

преди 3 години

Да проверят вече да не е болен и от спин.

41

Анонимен

преди 3 години

Ако тоя беше убил бяло друг човек, а не Милен Цветков, даже нямаше да го арестуват. Щяха да го покрият полицаите и отдавна щеше да си спи у тях. Само че убитият се оказа Милен и случая много се размириса, не успяха да го покрият. Съветът ми е бягайте от Бългсрия. Терминал 1 и 2 и си оправяйте живота в нормална държава, иначе може някое *** да ви убие, както убиха Милен. Държава без закони, имаш ли пари, закон не те лови. За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.

40

айде стига глупости!

преди 3 години

Хаха. Не ви ли е още ясно, че тоя е дойна крава? Защо им е да убиват кокошката, която снася златни яйца. Ама парите имат едно много странно свойство, че свършват по някое време. И после ще има "Това ти е новият съквартирант "КИроЧЕПА". А татенцето плаща и плаща. И щом още не са го нарязали синчето има още кинти да плаща. Сега си е платил да го изкарат заразен с COVID-19. И няма официална информация КОЛКО други затворници са болни. Бе, изследвайте го тоя уникум! САМ си е развил нов щам на вируса!

39

Анонимен

преди 3 години

Майк Тайсън влезе в затвора за побой и лежа близо 8 години тоя ако му дадат условна това значи че вече България е деградирала на цяло

38

Анонимен

преди 3 години

Добре де, как има ковид в затворена група хора..? Надзирателите и тн би трябвашо да са с маски? Или ги носят под носа? В Южна Кореа имаше изследване как жена с ковид само използвайки асансьор в сградата си заразява 60 човека, а тук сме българе юнаци и не се занимаваме с такива подробности.

37

4epa

преди 3 години

СЪДЪТ Е НА БСП И ДПС - АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПИТАЙТЕ МАСЛАРОВА И ХРИСТО БИСЕРОВ !!!!

36

4epa

преди 3 години

МАНИ, МАНИ , МАНИ- ЦИРКА Е ПЪЛЕН !!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

и, ако се установи, че наркоманчето е скочило още в движение на Жипа, за да помага на М.Цветков, ще последва освобождаване и ръчвана орден от ***'син президента за проявена доблест, нали така!

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя ще отърве затвора. Помнете ми думата. В България няма правосъдие, затова човек трябва да вземе правосъдието в свои ръце. Аз вярвам в закона: "Око за око, зъб за зъб". За мене това е най-справедливият закон.