12

Анонимен

преди 3 години

Чехия си признава проблемите открито и 19 човека ще оолучат ланс за живот! Нас ни омагьосват по ТВ как всичко е супер и капцитет има колкото си искаме, а хирата умират по стълбищата стиснали пликче в ръце. Нашите политици не да мръднали на йота от нивото по времето на чернобил - всичко им е 6, народа да излиза за манифестанция. Няма да всяваме паника, я!

11

обикновен

преди 3 години

Ако чехите си бяха затворили бардаците като в Холандия, сега щяха да са по-добре и нямаше да се опитват да развиват икономиката си с "износ" на болни!

10

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаЩо на Запад, ти не драпаше ли за Русия?Бегайте на Изток.

9

Истина

преди 3 години

Чехи, заповядайте в България Славчо Трифонов от СЕЛО каза, че в България няма ковит19 Мангъров го запознал в детайли Не се знае но маи ще ни управляват певци и артисти плюс милиционерите,,, ЖАЛНА майка на БЪЛГАРИТЕ БЕГАНИЕ НА ЗАПАД МУ Е МАЙКАТА

8

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНе се напъвай.П.П. Знаем ти целия репертоар.

7

Христо Христов

преди 3 години

До 11Да не забравяме, че Русия е под демократично ембарго.ПП. Първият път при горските пожари у нас, Русия прати самжлет да гаси.Вторият път, когато вече бяхме вэрри натовци, Русия не прати нищо, а ес каза да изчакаме като изгори, та да изпратят експерти да оценят щетите.

6

Анонимен

преди 3 години

Това при нас няма да стане. Балканският юанк е корав и здрав, и него британски щам няма да го достигне. Податлив е само на невъзможност да пие кафенце на главната улица и ракйка вечерно време, това го събаря смъртоносно за седмица две. През ноември декември се разсея нещо и затова се обърка статистиката.

5

Анонимен

преди 3 години

Трета вълна на заразяване в Чехия, която още не е достигнала нивото на предишните две, които имаха пик през октомври и началото ня януари.

4

Анонимен

преди 3 години

Това Бойко с твоите мерки ни чака и нас след седмица !!! Само Антон Тодоров ще гласува ?

3

Анонимен

преди 3 години

До британския вирусНе е лошо преди да пишем да четем внимателно, или?

2

британския вирус

преди 3 години

не спазват никакви мерки, не ваксинират защото нямат ваксини, не приемат помощ от тези които ще помогнат а от германия с 20 легла?! сериозно 20 легла???

1

Анонимен

преди 3 години

Да помолят Русия. Спомням си, че за ваксина към тях се обърнаха.