103

1

преди 3 години

агент-иване,с голи честитки не става,паспорти им трябват,на братята политици,от Северна Македония,но за тях,като политици,малко свали тарифата.

102

До 91

преди 3 години

А в Самара какви живеят бе, глпчо, я върви се просвети малко ! Това е един стар български град, и преобладаващото население все още е българско, но сега се наричат ''руснаци'', просто защото отдавна са в границите на Русия - нещо подобно на ''македонците'', на ''турците'' около Одрин, и много други ! И изобщо, в цялата южна половина на Украйна, и на север от Черно и Каспийско море чак до Москва, почти всички значими градове са или основани, или развити от древните българи, и с български имена !

101

Иван Василев

преди 3 години

Ами то и от нашето село е имало опълченци. Дядо ми е бил такъв. Мен що не ме поздрави, торбичка?Аааа щот от с.Златар ти нямаш кяр, нали? Ясна ми е работата. Да гласувам ли? Не няма. То няма за кого. Избори са ако имам избор. Аз нямам избор. Натиквате ми бойко, корнелия, каракачана... аз искам за Петко да гласувам, ама Петко го няма. Това не са избори :)Аз нямам право да избирам. Както и сънародниците ми. Ние права нямаме. Изборни. Задължени сме :)

100

Анонимен

преди 3 години

Хубу тръгна да събаря незакони мангласки гета, ама се запря нещо ...

99

Анонимен

преди 3 години

чао, шкембе такова. оказа се най-антибългарския политик в историята ни.

98

Анонимен

преди 3 години

До КАРА-КАЧАНЗащото трябва се хванете една група и да осъдите държавата за дискриминация спрямо децата ,които са лишени от детски надбавки и да възстановят закона за равнопоставеност и детските надбавки да са за всички деца!Това ,което правят е незаконно и е дискриминация,всички деца са равни, също и пенсии и други социални придобивки под минималния доход за оцеляване са също дискриминационни, защото обричат хората на глад и студ!

97

Анонимен

преди 3 години

А изводът е един на вдички коментари нито Каракачанов е вожд нито ще влезе в следващ парламент много е далеч от ВМРО което е създадено тоя иска само да *** а онези отстояваха интересите на България

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Изобщо знаеш ли откъде идва името Рус и коя година започва всичко, бе кретеноид?

95

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДАТЕЛ!Нито Македония върна! Нито заплатиет вдигна! Нито реши проблема с малцинствата!

94

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 98Ти се шегуваш, колега! В тоя 7 век точно още няма руснаци! Изобщо няма руснаци! И изобщо си гола вода и кал по ушите по история!

93

анонимен

преди 3 години

Тоя па какво им честити?! Това, че са ги признали за българи?! Или това, че руснаците са ги зае++++ли под турско/извинявам се тогава нямало турци - османци били/?!

92

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе ***,тогава не е съществувала такава държава Полша,руснаци и немци са граничели,дори столицата на Полша - Варшава е създаден от руснаците град,руснаците още от 7 век създават държава,а немците през късното Средновековие и започват да завземат територии(включително и славянски) и се разрастват много бързо и имат обща граница с Русия.

91

Анонимен

преди 3 години

Българското опълчение има важна роля но без Русия онази царска Русия да кажа защото много се дразнят от името Русия едва ли щяхме да успеем то затова войната се води Руско-Турска защото за аристокрацията от Запада въобще сме им много далеч за да ни защити с войски разбира се има и финландци да не ги забравяме но те тогава са част от Царска Русия Русия е тази която застава зад нас независимо от интересите й явно Запада няма интерес да не го забравяме сега опетлани в бълг политиканстване

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългарското знаме е бяло, зелено и червено. Туй дето си го описал, не българско, ами и руско не е . Кви ги бръщолевиш ве, наркоман такъв? :D

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОсманците идват от Азия, гърците - също, накрая последни се заселват и албанците на Балканите, останалите народи винаги са си били на Балканите още от древността!И турците са окупатори.

88

Анонимен

преди 3 години

Хора, зарежете всякакви пандемии, новини, избори и т.н. То тая държава е вече тиня. Каквото и да рпавим, няма да се оправи. ОК, ще махнем бойко. Кой ще сложим? Нинова ли, славчо мЪркуча ли, каракачанката ли? Няма кой. Казвам ви - тиня е, батак отсекъде. Бачкайте си докат работи фирмата на шефа ви и тва е.Ялате да играем едни карти и да жулим ракия. Оправия няма, поне с кеф да си идем от тоя свят.

87

Джо

преди 3 години

Напишете нещо за генерала картоиграч.

86

Анонимен

преди 3 години

До БиКаракачанов никога не е бил грък,престанете с гадните си,отвратителни лъжи!А опълченците на Шипка не са само българи,а смесени българо-руски бойци,без професионалното руско военно командване,българите надали щяха да победят сами.

85

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрестанете да лъжете най-нагло и да се гаврите с историята ни!Знамето е поръчано, платено и изработено от руснаци от град Самара.Създадено е от монахини от град Самара (Русия) и е дарено на Българското опълчение по време на Руско-турската война (1877 1878). Единственото знаме в историята на България, наградено с Орден За храброст. Знамето е трицветен плат (от горе надолу хоризонтално: червен, бял, син) с вшити в средата златни кръстове. От едната страна в тях е избродиран образът на Иверската Богородица, а от другата образите на Светите братя Кирил и Методий.

84

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВреме е да се говори повече за Българското опълчение наброяващо към 14 000 души и неговата роля във тази война. На него дължим достойнството си завоювано в боевете от 1877-1878 г в което участват българи от близо и далеч, а знамето е ушито и предадено от Волжките българи от гр. Самара.------Престанете да лъжете най-нагло и да се гаврите с историята ни!Знамето е поръчано, платено и изработено от руснаци от град Самара.Живописните работи са извършени от Петербургския художник Николай Симаков, а бродериите от монахините на Самарския манастир