92

Щирлиц

преди 3 години

И ние разчитахме да ни управляват нормални хора,десет години вече,ама на-не стана фокуса.

91

Анонимен

преди 3 години

Кой го постави този Богдан Кирилов на този пост. Та той е страхливец. Значи населението ти измира и ти твърдиш че си синхронизирал законодателството си със някакво немощно общоевропейско законодателство. Но този Богдан се е имунизирал и не го е еня за народа. Да ви плюя на европейското законодателство. Сервилни и безотговорни мишоци.

90

да о линчуаме т виро

преди 3 години

доста е сервилен тоз вироз,24 часа голема личност е

89

Джак Спароу

преди 3 години

Трета битка на,битака за стари дънки и джин си в синьо

88

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, нормалните хора не приемат на сериозно тези, които говорят сериозно за вирус и пандемия. Всеки който е сериозен относно т.н. ковид вероятно е психично обременен и се нуждае от помощ.

87

Анонимен

преди 3 години

С кой вирус ?

86

Ало психодиспансера

преди 3 години

Приберете си пиромана, че става много опасен

85

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам! Да говорите за БОГ а да не знаете какво е БОГ ВСЕЛЕНАТА !вирусът грипът съществува само това което създавате и внушавате защото така ви казват световните лидери.Цели се нов световен ред и пълно подчинение на населението.Където е БОГ И ЛЮБОВТА всичко е хубаво и който живее в Бога е здрав винаги!

84

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как през ноември миналата година лекарите го натискаха да затвори заведенията, а той все се опъваше. Най-накрая склони, когато хората започнаха да умират на стълбите пред болниците.

83

Анонимен

преди 3 години

Той кога е водил битки с който и да е вируд

82

Анонимен

преди 3 години

Язък за усилията на лекарите. Както е казано: генералите печелят битките, политиците губят войните.

81

До ББ

преди 3 години

Короната ще ти изяде главата. Много се слагаш на ония от Запад, толкова много, че рискуваш живота и здравето на народа си, ама ваксини без разрешението на ЕК няма да внесеш. Нашият закон не позволявал щото бил синхронизиран. Ами променете го, нали ГЕРБ пише законите.

80

????

преди 3 години

защо говорят на изуст? как да няма натиск? скоро влизали ли сте в болница? пълен хаос....

79

Анонимен

преди 3 години

Пълен провал в управлението на пандемията

78

Анонимен

преди 3 години

Борисов как да няма натиск като от под 3000 до преди месец сега са над 5000??ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СИ ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТЕН ПО ТЕМАТА КОВИД-19??Пак се повтаря ноемврийският сценарии,ЗАТВОРЕТЕ ТИЯ УЧИЛИЩА ,ЯСНО Е ЧЕ ТАМ ПРЕДИ ВСИЧКО Е ГНЕЗДОТО НА ЗАРАЗАТА!Щантавият министър на образованието трябва да бъде подведен под отговорност,Борисов стреляте се в крака,тия които ви плюеха за карантината сега ви плюят за отпускането и ще го натякват през целия месец.Защо сте толкова неадекватни бе!

77

Анонимен

преди 3 години

А върху ресторантите е натиска сега върху болниците до 14 дни го очаквайте Не знам там този НоЩ така го вижда

76

Анонимен

преди 3 години

Цитат: Само за ден отново са имунизирани над 20 000 желаещи, с което общият брой на ваксинираните е над 243 000 българи.Да проверим с информацията на коронавирус бг.Поставени дози - 243772, в т.ч. втора доза - 41525. Значи ваксинираните са 243772 минус 41525, което е 202247 ваксинирани, а не 243000, както ни лъжат. Ваксинирани са 41525 човека с две дози и 160722 с една доза.

75

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ стана партия-държава, без чието благоволение сега не назначават дори *** чиновник в община или директор на училище или на някаква държавна службица.И при соца не беше така.Но се натрапва една прилика със соца. ГЕРБ и малкия му придатък СДС, станаха като БКП и неговия придатък оранжевото БЗНС.Тия дни тези се редуват интензивно по сутрешните блокове.Впрочем, като стана дума за назначения - Борисов ли назначи Хекимян за шеф в Би Ти Ви? Той кадрува в телевизии, това е известно отдавна. А Хекимянчето проявява лична преданост към вожда.Живков така си избираше лично предан

74

Анонимен

преди 3 години

Нали "владеете" пандемията, и света се "учи" от вашия "експертен" подход, каква трета битка?И сами не си вярват на лъжите

73

Анонимен

преди 3 години

Някои така и не разбраха че последователността е подходящи мерки и недопускане на разрастване на епидемията, а не липса на подходящи мерки, разрастване на епидемията, изпускане на контрола и мерки, които вече не помагат.