5

Я

преди 3 години

До Анонимен 1Заработи ли за патрончето шльокавица?

4

Шоп

преди 3 години

В Блгрстн трябват ефективен падниз от 2 години нагоре при такива "помете" в случай на лека травма и по 20 в случай на смърт, иначе няма оправия с този тъм мат'рял..

3

Анонимен

преди 3 години

Политиците си дадоха сметка че не могат да увеличат свойте избиратели и затова смениха подхода като разчистват избирателите на противника.

2

Корами Янко

преди 3 години

А те дали случайно да не са били облечени в тъмни дрехи, преминаващи неправомерно през пътното платно? Аз на тъмно си пускам фенерчето на телефона като пресичам дори на пешеходна пътека, с ясното съзнание, че сме невидими вечер.

1

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!