165

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ 28, Славчо 29!Леле какво мазало ще стане... не е нужно да съм врачка, че да го предрека!

164

Анонимен

преди 3 години

коя партия е за излизане от евр съюз и нато да гласувам за нея без да махнем игото нямя нищо да стане

163

Сифилисчо

преди 3 години

И на тези, както на всички до сега избори няма да гласувам.

162

Анонимен

преди 3 години

След като споменава Трифонов като "шоумена", редно е да спомене професиите и на останалите водачи на листи. Като- пожарникаря, физкултурника

161

HeinrichHimmler

преди 3 години

Сънародници, този път гласувайте, независимо от всичко! Гласувайте против герберастията! Нека свалим самозабравилата се гнида от властта!

160

HeinrichHimmler

преди 3 години

Гласувайте за партия Възраждане на Костадин Костадиов. Единствените останали , които не са в договорки със статуквото и се опитват да правят нещо. Както и да е, гласувайте за когото искате, само не и за мутрите от ГЕРБ! Но гласувайте! Нека купеният вот, да бъде минимизиран с висока избирателна активност!

159

По добре да

преди 3 години

не правим избори, всичко вече е подредено. Вчера слушах, че турското крило ДЕН, троянският кон на ДПС, вече е внедрено в ГЕРБ, даже имат водачи на листи. Пак същите м ърши ще се намърдат в парламента. На мястото на Симеонов ще гледате Славуца, пак същата мутра, като шайката!

158

ебете си майката!

преди 3 години

Всички партии!

157

:))))

преди 3 години

До :Dа грешка..намерих N14 :D

156

Herman

преди 3 години

Защо просто не ги изредихте в последователен ред. Така поднесена статията е много объркваща. Този е 8, другият е 29, третият е 4. Какафония.

155

Радослав

преди 3 години

До 164Ако си решил да гласуваш за дадена партия няма вероятност да се объркаш с някоя със сходно име! Ако обаче са ти дали 2 кебапчета и 50 лева да гласуваш за партия която не си я чувал, то тогава със сигурност сходните имена са проблем! Хората що не си бъркат мъжете или жените като са със сходни имена?

154

сик transit gloria

преди 3 години

по голямата част от правитеството пак ще е на сик, тяхна е и герб, и дпс и бсп и абв....честити да са ни новите стари гангстери и мафиоти

153

Анонимен

преди 3 години

И на тези избори партии с практически еднакви имена. Под номер 27 е ПП Български съюз за директна демокрация, а под номер 30 е ПП Пряка демокрация. Аз не разбирам защо вече над 30 години ЦИК позволява това да има регистрирани почти еднакви имена на изборите. В този случай тези двете нямат никакво значение, но 2001-ва с откраднатите 5 процента от НДСВ си беше просто престъпление срещу демокрацията.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А кому са нужни тези номера, нали партиите си имат имена."1. Хората с автобусите идващи откъм Свиленград не знаят български2. Ромското население не е достатъчно грамотно за да може да прочете сложен текст. С числа се справят.3. ЦИК традиционно позволяват регистрацията на формации с подвеждащо близки имена. 2001ва година НДСВ бяха принудени да се коалират с ДПС след като имаше 2 партии фалшивки с името на Симеон Втори които взеха общо 5,14%. На някого са му удобни тези игрички

151

Анонимен

преди 3 години

А кому са нужни тези номера, нали партиите си имат имена.

150

Анонимен

преди 3 години

След 04.04 Буци да каже къде скри парите и златото от шкафчето

149

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ще падне

148

Анонимен

преди 3 години

БСП е с 4 защото ще има Кабинет Борисов4.Те направиха всич(ко възможно да бетонират Борисов.С такава маргинализирана опозиция - Борисов директно го цементират в политиката.

147

Анонимен

преди 3 години

На 4.04. с N4!

146

!

преди 3 години

Като всеки нормален човек и аз ще подкрепя г-н Борисов. 28 в името на свободата и демокрацията.