13

6

преди 3 години

А кой ще работи ,все пак!?

12

Програмист

преди 3 години

Не че стаите и паралелките са пълни ама софтуера няма да издържи на толкова народ в онлайн обучението :)

11

до redordead

преди 3 години

Дано имаш предвид някои конкретни училища, защото от опит мога да ти кажа, че в някои от частните такива, децата от малки започват да стават същите б**луци като незнайно как забогателите им родители.

10

Анонимен

преди 3 години

Елитни училища в БГ няма

9

redordead

преди 3 години

в добър университет/специалност може да се влезе и без елитно училище, но поне в тези училища децата са горе-долу от малко по-възпитани семейства - утончвам - малко по - иначе в останалите остава страшна шлака - чалга и простотия до небето...На мен все още най-добрият ми приятел е този, с който се запознахме в една елитна, уж, гимназия:)

8

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУчилището е добро, да. Но да започнеш с 3К заплата, само можеш да си мечтаеш.

7

Анонимен

преди 3 години

Така и не я разбрах тая мани. Ако не успее, казваш на детето, че не го обичаш. Ако успее ну казваш, че едва ли не е супер елитен пичага, а Света и хората са му длъжни. Шосле що сме били нещастна нация.

6

Анонимен

преди 3 години

Номер 6, що не пробваш? По-трудно е да влезеш в елитно училище след 7 клас от колкото да влезеш в който и да е университет, дори и от Айви Лигата. Защо ще попиташ? Защото има само две дати в живота на седмокласника, боли го корем, спешно му се наложи лекар, получава НУЛА точки и аривидерчи елитно училище. Втора дата няма.

5

SHEFA

преди 3 години

ТО СТИГА САМО ДА ОТИДЕШ И ТЕ ПРИЕМАТ ВЕДНАГА.-НАЙ СМЕШНАТА НОВИНА.

4

Анонимен

преди 3 години

Почти на 40 години съм и по-гадно нещо от езиковата гимназия нямаше в тоя живот. Да работиш си е свобода в сравнение с ония ужас. Учебници, писани от психопати, обременяване с количество материал, който е невъзможно да се обработи, насаждане на постоянен безсмислен ужас, в резултат лъжи, преписване, лъжи и пак лъжи за оценки от всички. Резултатът беше или депресии (и едно успешно самоубийство), или бягство завинаги в чалготеките и алкохола. А всичко беше една безсмислица.

3

Анонимен

преди 3 години

"Директори на езикови гимназии пък изразиха притеснение от намерението на МОН да свие езиковите паралелки, въпреки че според експерти това ограничение ще важи само за средните училища с изучаване на чужди езици, а не за традиционните езикови гимназии."Важи, важи.Във Варна трите Езикови гимназии-Първа, Четвъта и Пета са принудени да закрият по една паралелка или да сменят профила и с професионален или СТЕМ.

2

пияница мистик

преди 3 години

До 1А ти това на какъв език го написа, че много трудно схванах какво точно искаш да кажеш :)))

1

Анонимен

преди 3 години

Един баща записва детето си на английски и ромейски добре де пита ли го разбираме английски ще му трябва а ромейски защо му е английския ако емигрира а ромейския ако остане тук отговорил бащата такава е реалността в България