11

Т.Шак

преди 3 години

Раумен човек, макар убежденията му да не съвпадат с моите. Няма да гласувам за него, но все пак е по-добре да спориш с такъв, отколкото с обичайните оуигофрени.

10

не нас тия приказки

преди 3 години

тука много *** на демократите а те за нищо не стават , викат ние сме различни , карат се с герб уж па после правят коалиция

9

адвокат Тенев

преди 3 години

Не политиката е *** работа,а работата с толкова много партии и сдружения. За това безпартийна система...

8

Анонимен

преди 3 години

"И тогава защо драпаш да влезеш в политисата? Или няма такова нещо, просто сам си говориш"Нали ви трябват нови хора!Стига стари муцуни и шоумени!

7

Анонимен

преди 3 години

До: 6Така е, ама знаеш ли колко пари взимат от ВиК-то?На мене само за да ми сменят подовия сифон в банята ми взеха 200 лева!

6

някой

преди 3 години

Браво! Това е моят човек! Ще гласувам твърдо за Демократична България!Той е един от малкото истински лекари, които не се продадоха на ГЕРБ и изказваха мнения издържани от професионална гледна точка, а не нагодени към политическите интереси на мафията!

5

Анонимен

преди 3 години

Политиката е като ВиК-то. *** работа, но трябва някой да я върши

4

Боряна

преди 3 години

Всички така започват. След което предишните са виновни и затова ще продължава да ни убива ток по улиците, да няма пътища, здравеопазването въобще не коментирам и т.н и т.н. Ние не искаме много, да живеем като европейци.Но явно ако искаме достоен живот, еднопосочен билет.....

3

Анонимeн

преди 3 години

Много точен и разумен човек !Аз не съм от тази политическа сила, но явно навсякъде в политическото поле има има и професионализти които заслужават да влязат в Парламента.

2

Анонимен

преди 3 години

Прав е - в управлението трябва да влязат компетентни хора ! Стига батко,братко и баджото стюардеси,то тъпанджии, то пекински патици,то шофьори,сега па миски и дърти певачки .Всичко настанено на позиции единствено с цел Кражба !

1

Анонимен

преди 3 години

И тогава защо драпаш да влезеш в политисата? Или няма такова нещо, просто сам си говориш