10

Смъртна присъда

преди 3 години

По-добре от колкото мизерния пенсия и мизерен живот в България. Доброволна евтаназия, за да не се мъчат хората, когато стигнат до този момент от живота си.

9

Анонимен

преди 3 години

Променено е изискването за периода, през който се полага нужния 10-годишен стаж скамо. Иначе другото си остава същото и не е нищо ново.

8

Анонимен

преди 3 години

Заглавието носи невярна информация. Поправете го. КТ и досега предвиждаше "шест заплати при пенсиониране".Ако не разбирате това, което пишете, поне питайте някого, който е наясно, да ви го обясни.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8 Но тук не става дума само за държавните служители, брато! Прочете ли статията? По кодекса на труда се назначават всички работници и няма нищо общо със Държавния служител, който се назначава със заповед, а не с трудов договор по Кодекса на труда.

6

Анонимен

преди 3 години

Що за глупост е това! Отново реверанс към държавния плъх на топла службица - оххх не мога да ги понасям, всичкинса ми отвратителни - чиновници, клеркове, данъчни.... сигурно и 50% от тези да съкратят и нищо няма да се усети!

5

:-)

преди 3 години

А при ваксиниране по-колко заплати ще дават?

4

Анонимен

преди 3 години

Значи шанса някой да наеме обратно при него, човек в предпенсионна възраст рязко намаля, защото за 2-3г. работа, ще му струва още 6 заплати.

3

Пенсионер

преди 3 години

Статията е за пенсионери и кандидат пенсионери пубере! Не си пъхай голобрадата гага в материя която не ти е ясна !

2

Анонимен

преди 3 години

деBелият и прегЪрбен ПРОграмист си мисли, че щом му плащат луди пари да седи на гьза си, а с една мотика не може да борави, е голямата Работа !!!!!!!!!

1

Работодател

преди 3 години

До ПрограмистА ти да не би да очакваш, че частните фирми ще сме благотворителни дружества?!?