281

До 299

преди 3 години

Че какво им на е ВМРО?Спрямо Слави,Маята,Пиникио и подобни отпадъци,няма база за сравнвние

280

Анонимен

преди 3 години

Платените организатори на потресиращите на задкулисието ги пробутват чрез разни партии с омръзнали лица,негодни и безнадежни,популисти ,само и само да блокират държавата ,ако първосигнала ги допусне!

279

Striker

преди 3 години

23% за БСП!? Доста е пожелателно, хахах! Максимум 12-18%!

278

Анонимен

преди 3 години

Мъглиж е показно за купуване на избори от ГЕРБ .Само преди известно време Фандъкова направи показно 90% от Факултета Този път ако се повтори България ще е тесна за тях

277

След ГЕРБ и потоп

преди 3 години

Влизането на славитрифонистите във властта ще бъде естественият завършек на държавата.

276

Анонимен

преди 3 години

Долни платени предизборни пропаганди.Татуирания " Славей" и боклу.чарката Мая на кого са подчинени,на кого ще връшат.Ай сиктир!

275

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ли ще ни набиват едни и същи небивалици или те са на онзи принцип, една лъжа повторена 100 пъти се превръща в истина. Да, да, ама не.

274

Анонимен

преди 3 години

Да пробутват нагло Чалгаря,Общара Мая и Пинокио Прокопиевски нпо- ски като " алтернатива" и промяна е толкова ли ни вземат за абориген,бе?Никаква програма,нито кампания,ей тъй нахлузват ги.Баси повърн.та!

273

До Радослав

преди 3 години

Тук коментирали 200 човека...хахаха...Тук коментират 5 трола с по 50 коментара бе,война на *** има тука

272

до безработен герб..

преди 3 години

И при мен е така. Винаги много по-лесно съм намирал работа при Станишев и Орешарски. Не членувам в никакви партии. Сега по интервютата само слухтят да не кажеш нещо лошо за ББ или ГЕРБ, дори подпитват дали имам познати от ГЕРБ.

271

Анонимен

преди 3 години

Борянка на която иначе Борисов мнй-много вярва наистина НАЙ-МАЛКО >бърка>,спомням си на миналите ПИ как се караше на другите как може толкова да сте сбъркали,тя >само>с 3,4 %=нтни пункта и те с 8,10!!Според мен ДеБълите НЯМА да влязат,нито сбирщайна на маямата,а слав ще има не повече от 10%!ВМРО влизат за Симеонов и КО ммм,не знам?!Иначе вероятно най=малко 7,8%=нтни пункта разлика между БСКП и ГЕРБ въпреки НАЛУДНАЧАВОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ГЕРБ и лично Борисов относно пандемията.Направо налудничаво.

270

Анонимен

преди 3 години

До Безработен гербаджияНЕ СА ТИ ВИНОВНИ ПАРТИИТЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА!А ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО СИ ЧИТАВ!И ДОБРЕ СИ ЖИВЯЛ ПРИ КОМУНИСТИТЕ,ЗАЩОТО СИ КРАДЯЛ КАТО ТЯХ!!!!!!!!!!!!!

269

Анонимен

преди 3 години

Вонва,вонва,снимките свършиха,вече има видеопрожекция хахахахахаха,да се благодарите ОФ=то че медиите на 90% са ваши иначе какъв резил го чакаше борецът с юмрука ...Само една медия го изтипосва и пак за 15 минути гледам 65000 гледания пфффф ба..си резила.

268

До безработния

преди 3 години

Ти не си човек, бе! Ти си фантом!Кога по време на управление на БСП, НЯКОЙ е живял добре? Кога бе?Само елита на БСП си отживя луксозно,гледай Румен Гечев,за друг не питай..

267

Безработен гербаджия

преди 3 години

Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително подобре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. С 86 % увеличиха ВСИЧКИТЕ пенсии (не мини и макси като сега)..... Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно не съм добре, за да повярвах на една мутра! А когато са участва

266

Анонимен

преди 3 години

Един път пък пробвайте от другото...Не ви ли омръзна всеки път да да настъпвате една и съща мотика!!!!

265

Sk

преди 3 години

Кога ще бъдат касирани фалшивите изборни резултати в Мъглиж?

264

Мяу

преди 3 години

Кога ще има съдени за изборни измами??

263

Мяу

преди 3 години

Корупцията _на първо място!

262

Германец

преди 3 години

Вие верно ще го вкарате Славчо в парламента. Нема такъв народ като вашия. Закривай!!!