30

Анонимен

преди 3 години

Рекетьори

29

Анонимен

преди 3 години

Като не познава правилата за движение си е лично негов проблем.

28

Tonita-7

преди 3 години

Оборот да има И отчитане на дейност!:)

27

Анонимен

преди 3 години

ЦГМ общо взето си е рекетьорска организация източваща милиони годишно от общинският бюджет и гражданите.

26

Анонимен

преди 3 години

И на мен така ми вдигнаха колата, написах 2-3 писма до където трябва и вече от там не могат да вдигат коли. Една хранилка по-малко, за тия. Да се бяха научили да не вдигат безпричинно коли със стикери за съответната зона.

25

Радек от Боктор

преди 3 години

А бе като отидете на Запад, защо набързо се научавате? Никъде няма без пари в централните части....всички плащат! И аз плащам, но ужаса е в следното: В репортажа на Бахов оня с паяка казва: Ние проявяваме разбиране и толерантност!!!!!!! Разбирате ли бе хора??????? Този шпиндел тълкува закона!!!!! Той, водете ли, решава дали и как да го прилага........този е убиец, а този не, защото не знам си какво.......Това е най-стршното, а не, че льольото не му стига мозъка!!!!

24

Ушеф

преди 3 години

Картофената принцеса е назначила слабограмотните си съселяни на работа в Град!!?!. И сега на финала, Отнася какво може. Скоро ще видим и какво ще отне със себе си, в последният си път..............

23

Групата

преди 3 години

С тези зони ще блокират София! Тези от зоните като отидат на работа къде ли паркират ?Сигурно пък те пречат на други да паркират които си живеят там ... това не е решение а рекет !Ако някой спре пред блока , където живея какво ли ще се случи с колата му ... зоните са рекет а не решение !

22

Анонимен

преди 3 години

Учил си дръжки. Едва ли знаеш знаците като гледам какво пишеш.

21

до 3

преди 3 години

Всички сме го учили докато сме карали шофьорските курсове, но това е от нещата които забравяме ,просто има толерантност в България към знаците начин на паркиране, включително и аз който ги зная но не ги гледам тях, но като караш на запад ,гадовете няма никаква толерантност към това ,закона бил закон и започваш да ги гледаш.

20

Анонимен

преди 3 години

Един от тези въшкари, преди време нещо взе да се дръвчи и докато се усетя, се наврял под камиона. Викам му, какво правиш там, добре ли си, нали щеше да ме глобяваш? А той вика, абе нещо шенкела не е добре, намествам го. Питам го, а зъби защо събираш по паветата? Ами, паднаха, ми отговаря,а и не си спрял неправилно. Пожелах му успешен ден и кой от къде е.

19

Анонимен

преди 3 години

До менТе да не са дошли от хубаво.Като нямаш една стотинка в джоба си търсиш а за съжаление всичко е концентрирано в офия.

18

мен

преди 3 години

ако не бяха дошли пришълците, нямаше да има нужда от зона и паяци

17

Анонимен

преди 3 години

докога с тея такси в СО а *** докога незаконно ще го надчисляват съобразно площа на жилището , че ако има двор и м2 а не според живущите давате ли си сметка какви такси плащаме на со сметнети ги само

16

Анонимен

преди 3 години

ами като няма право да паркира отляво даса го сложили отляво забранителния знак а не заедно с зелена зона и прочее

15

Анонимен

преди 3 години

на мен ми вдигнаха аварииралата кола с всички знаци по ЗП, първо вдигането се прави от некомпетентно лице шофьора на паяка и служителката която го е викнала по закона за пътищата трябва да е комп лице служител на кат второ тук е прав човека коя табела е валидна забранено паркиране или разрешена зелена зона за паркиране направиха улиците по центъра паркинги за да папка со улиците не са затова продадоха паркингите на мутрите виж ндк и рекетьорстват

14

Bingo!

преди 3 години

Имам предвид коментар 10!

13

Bingo!

преди 3 години

ВЗЕ МИ ДУМИТЕ ОТ УСТАТА! Масово е това, дори не намаляват скоростта, че и гледат нагло ако им свирнеш...

12

House M.D.

преди 3 години

От какво собствено се оплаква другарят Ради?

11

Анонимен

преди 3 години

Ами не, няма заблуда, Ради, просто си загубеняк, който не може един номер да напише правилно. Ясно е какво е станало. Объркал си си номера. Стига вече лаяхте по зоната. Откакто в Лозенец и Иван Вазов има зона, вече може да се диша! Няма ги таралясниците на провинциалистите, няма ги колите на работещите мързелаци в региона, които без кола не могат да се движат. Системата за паркиране работи безупречно.