267

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация и ограничаване на основни човешки права. Това е съвременният европейски съюз. Фон дер Лайен май е отсъствала в часовете по история и не знае какво е сполетяло фашистките й предшественици. Дано да намери време да навакса пропуснато. Иначе има опасност да свърши като тях.

266

Анонимен

преди 3 години

аз съм с автоимунно Хашимото и алергия. за сега нищо ми няма

265

Анонимен

преди 3 години

тази оправи като бивш военен министър военните в Германия,сега по същият начин ще оправи ЕС и Европ..Комисия.

264

Да

преди 3 години

си тури номер там долу.

263

замисъла е ясен

преди 3 години

Когато вървиш по тънка греда над пропаст не вжиждате ,че в далечината е прелетяла птичка ,,, като сме се вторачили във болеста и постоянното медиино психо облъчване от сутрин до вечер и мислим за здраве и чиния ,въобще не искаме и да знаем как и какво ни гласят за след няколко години или няколко десетки години ,интересува ни само днес ,ама утре започва от днес.Сега е вирус утре са климатични промени ,много права ще ни се отнемат , а накрая всичките до край !

262

замисъла е ясен

преди 3 години

Вируса е параван за еди общ документ / за наше добро и сигурност / които ще еволюира до много по-- добре защитен от паспорт личен и необходим при вякакво придвижане документ натъпкан с информация за лицето собственик не само едно егн при съвременните технологии това ще е предшественик на бъдещия чип поставен някъде по тялото ==е може и да съм някакво ку ку ,ама може и да съм прав.Които се отказва от свобода за сигурност губи и двете !

261

Анонимен

преди 3 години

Така е като европата се управлява от пенсионери и пенсионерки- Само Макрон и Курц са в по-работоспособна възраст, но затова пък имат супер закостенели възгледи.

260

Анонимен

преди 3 години

Най-добре, който не е ваксиниран да му се сложи една жълта звезда, да бъде вкаран в лагер, а след това да се вкара в газовата камера и да се убие. Така е най-демократично. И не, това не е фашизъм. Това е за благото на народа.

259

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен абсолютно си прав,колега!..Но цялата работа идва от това,че ЦЕЛТА на така наречения "ЕС" Е ДА ПОГАЗЯТ ВСИЧКИ свободи и СМИСЪЛ на съществуването на човека!..Впрочем НЕ само ЕС действа в това направление!ОСНОВЕН ТЕРОРИСТ са Щатите,които не само държат "финансовите ресурси на раята",но и ПРИКОТКАХА постепенно и безболезнено "БИОЛОГИЧНИТЕ ЕДИНИЦИ",населяващи Земята,като ги КАНАЛИЗИРАХА в разните "Социални мрежи",НАД КОИТО ИМАТ ПЪЛЕН КОНТРОЛ!!!../"Звяра ще бъде пуснат да властва

258

Анонимен

преди 3 години

И да си дойдем на думата - какъв е смисълът от ЕС?Щом се заличават основните свободи и права - никакъв. Да се разпуска. Ако не - истинското българско правителство трябва само да го напусне. Настоящото, разбира се, не е такова.

257

ПроСоТо

преди 3 години

айде пак викнете:-"Нема СНР,нема Световно Правителство!"....Е ,ЕТО ВИ ПОРЕДНИТЕ БУКАИ,които ПРЕТЪПИТЕ,но нахъсани до безобразие БЮРОКРАТИ от Бруксел ЩЕ ВИ НАДЕНАТ!../"А Вий,вий сте идиотн"..цитат//

256

До аз-ът 281,

преди 3 години

Аз не живее с телефона си. Когато си искам мога да оставя където пожелая.Ваксината е нещо съвсем различно.И не ми говорете за конспиративни теории, че вече се видя какви са цулите на световните фашисти - всички затворени, всички на отчет!

255

Анонимен

преди 3 години

няма бременни, няма автоимунни - всичко под ножа! На ваксина и коеоцелее до 5 години го пишем годно!Това е новият фашизъм!

254

Анонимен

преди 3 години

Ами за децата и бременни?А за хора с автоимунни заболявания и алергични?

253

Анонимен

преди 3 години

И колко време е.срокът на валидност на този сертификат??? Универсален ли е.срокът за всички ваксинирани, демек индивидуалният човешки организъм и имунен отговор универсални ли са?И да си дойдем на думата - през колко време ще се прави актуализацията?

252

Чипизация

преди 3 години

Има много места и начини къде и как да се сложат в човешкото тяло. Това е неизбежно, за да работи системата, която планират за придвижването на хората.

251

С Чипове

преди 3 години

Само така ще пътуват вече хората. Сбъдват се конспиративните теории.

250

аз-ът

преди 3 години

Между другото вие вече сте чипосани и без ваксина. Чип има в телефона ви откъдето управлявайте живота си. Електронен чип има и в личната ви карта и паспорта ви. Който пък е свързан с биометрични данни - личните ви отпечатъци. Или забравихте че за да вадите паспорт там пръстчето се скандираше... Така че ваксините - най малкият проблем...

249

аз-ът

преди 3 години

Предвижда се данните да бъдат свързвани към единен номер на всеки гражданин на ЕС.-----Почна се :) Европейски Съединени Щати - Здравей, Здравей.

248

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ВАКСИНАЦИЯТА ---ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН!!!