18

Анонимен

преди 3 години

Такова нещо се снима на видео , как плаща на касата , как ги броят - и се показва на цялата страна Научете се да снимате като имате проблем , конфликт някъде Едно видео има много по силен ефект

17

тото

преди 3 години

Често хора плащат със стотинки - но освен на касиер на друг едва ли му пречи. *** е, че пак обикновен човек, ще си пати, а власт имащите, ще се подсмихват

16

Анонимен

преди 3 години

До Бай ПешоТи при Жан Виденов мрънка ли? А оплаква ли се?

15

123

преди 3 години

кучетата лаят "джибката" си върви....

14

Бай Пешо

преди 3 години

Някой казват че не била виновна служителката. Да, не е виновна. Ама трябва да има бушон за човешкото недоволство. След като тези горе не ги е еня, за хората, те ще си намерят бушон. Просто и елементарно. А тези "виновни" служителки, да се оплачат на тези над тях. А те ако имат орехчета, да се оплачат нагоре. Всеки човек трябва да си търси правата и да се оплаква, дори и в лицето на другите да изглежда мрънкащ.

13

Анонимен

преди 3 години

Бай чекмеджан кюлчанов, оня дето дрон му жужи в спалнята, да развързва кесията, стига ги е кътал в корените на магнолията.

12

Анонимен

преди 3 години

До неандерталецИ отде ги взимаш?

11

Инспектор

преди 3 години

Магазинерките,много се изучиха с жълти стотинки не може да платиш не ги искали а колко често казват на клиента нямам да ти върна една или две стотинки.Що нямаш ***,длъжна си да имаш,ясно ли ти е? Това са моите стотинки и аз си ги искам,смешна българска работа.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе вместо да се плюе, може ли да се мисли?Логично е първо да се ремонтират първокласните пътища, след това второкласните, и накрая третокласните. В село Кран живеят под 400 души. Колко от тях работят в частния сектор и плащат данъци и тези данъци достатъчни ли са за да се платят няколко милиона лева за строителството на 17 км път в планински релеф? За да построят път за 400 души там, ще лишат на друго място няколко хиляди души от път. Не може всичко едновременно. Хемус още не е построен.

9

Анонимен

преди 3 години

От известно време и аз събирам. До тука имам 30 лева за няколко години. Бая тежат...

8

неандерталец

преди 3 години

Аз понякога си купувам кафе от 70 стотинки на жълти и в магазина ме гледат все едно съм извънземен.

7

Анонимен

преди 3 години

Буци ремонт на ремонта на ремонта Буци къде скри евраците Буци

6

Анонимен

преди 3 години

Аз онзи ден тръгнах хляб да си взимам със жълти стотинки. Продавачката ми се разквича,че не взимала жълти и не ми даде. Скарахме се ама не ми се занимаваше да ходя да се жалвам по институции...засега.

5

Ястреб Манафлията

преди 3 години

И като плати със стотинки да не би този, който му ги прие да е виновен за състоянието на пътя? Вместо да раздуха нещата където трябва, той наказва обикновените служители и хората, който чакат след него. Голям герой! Чист популизъм...

4

.

преди 3 години

Пътища няма искат винетки, пътен данък, синя, зелена зона, данък на данъка.Гласувайте пак за същите.Унищожиха собственната си държава от лакомия.

3

Анонимен

преди 3 години

Кмете, да беше претопил тия стотинки в кюлчета и да ги беше занесъл към Банкя, тогава щеше да стане рабитата

2

Анонимен

преди 3 години

Kat glasuvate kat zombita za DPS taka vi se pada

1

Анонимен

преди 3 години

нали бойко прави магистрали да кара по магистралите какво кара по тия разбити пътища... всички на магистралта и на меторто