18

Атанас Велмазов

преди 3 години

Няма по-велико нещо от почивката с круиз, храна , напитки, жива музика, забава, барове, дискотеки, безкраен купон, вече съм резервирал 7 круиза до края на година със семейство и приятели ! Това , че е скъпо е най-голямата лъжа и измама, седмица на круиз излиза по-евтино от уикенд в Банско, а храната и напитките са първокласни, обслужването перфектно, виждаш невероятно красиви места, много на брой , за кратко време !

17

Мери

преди 3 години

Пълно е с интерактивни военачалници, които не ги свърта на едно място, но такива ги правят още от ученическите скамейки с хилядите ненужни изисквания и дейност.

16

Е?

преди 3 години

Шопи, не коментирайте круизи, далеч сте от тая материя. Гледайте си халкидикиту ахахаха

15

Tonita-7

преди 3 години

Круизи е имало И винаги ще има!Заразени нямаше-даже И не проверяват на летищата!

14

Сифилисчо

преди 3 години

Ега па се ненабия у кораб с 900 други човека.

13

Анонимен

преди 3 години

Да дадеш парите си за нещо което може никога да не видиш..... да ве да, вие журрналя май трябва да сменяте дийлара хехе

12

Фи

преди 3 години

До до 9Уреди се и ти,бе.То акъл се иска за тази работа.

11

до 9

преди 3 години

Айде бе. Идея имаш ли каквъв е масовият профил на човек на такъв круиз? Такъв, че е уреден финансово до живот.

10

Анонимен

преди 3 години

На всеки 5 години работа имам право на година творчески отпуск (американска IT компания). Падаше се 2021-ва, но си отложих отпуската за 2022 и с жена ми и детето ще ходим именно на такъв круиз. Препоръчвам на всекиго- уникално изживяване! Неповторимо.

9

Анонимен

преди 3 години

Хахаха тия са луди.Сложили са тигана преди да уловят рибата.Това което се готвят да направят и другата и по-другата година няма да стане.Особено ако въведат ваксинационните паспорти.Гответе се за фалит и си купете по някоя мотика да ходите да обработвате земята на село.Това е бъдещето на туристическия бизнес.Ако не е ковид,ще са увеличените цени на горивото заради зелената сделка,която ще вдигне цените на дори на храните.Хората масово ще обеднеят и въобще няма да им е до круизи,струващи хиляди

8

АнонимеН

преди 3 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!ВСИЧКИТЕ СА ПРЕД ФАЛИТ И ПУСКАТ ФАЛШИВИ НОВИНИ!!!НИКОЙ НЯМА ДА СИ ВЗЕМЕ КРУИЗ ПРИ СВЕТОВНА ИЗОЛАЦИЯ!

7

Анонимен

преди 3 години

Значи нищо не са научили тия говедда!

6

Фи

преди 3 години

До *** ГанювГанъо,ти откъде знаеш да не си на хората в портфеилите банковите сметки?Говори за себе си.

5

Лабилен

преди 3 години

Гей круизите пак са на мода, юруш.

4

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ти помниш ли морето и...машините и трюмовете пълни с...лепкав мрак и този див копнеж по Филипините и едрите звезди на Фамагуста? -Не не ги...помня,щото не съм бил там,нямам...половин милион да платя за...круиза,а и да имам;кво ша прая там.Аз не съм ходил в Обзор и Синеморец,а ти ми говориш за Филипините и Фамагуста.Най...много да отида до Филибето и да кажа с...гордост: густо майна Филибето!

3

тези пък къде

преди 3 години

Ама как така????? Имат ли всички имунизационни паспорти? А тест от последните 6 часа? Къде са значките, маските, сертификата и дезинфектанта? Много разпусната история...........

2

Анонимен

преди 3 години

На западноеропейските пенсии им е по на сметка да отидат на круиз отколкото да си живеят вкъщи.

1

Анонимен

преди 3 години

ората немат пари за леб