91

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, стига сте плюли по човека, ще го заразите наистина!Затова си е сложил маска, ако се чудите - за да не го наплюете!Аз едно не мога да разбера: За какво е цялата тая дандания и яростна агитация всички да се ваксинират с иначе "доброволната" ваксина???Това обезсмисля нейната доброволност!Направете я задължителна и спрете да ни пилите на главите!

90

Да

преди 3 години

има неясноти около ваксините, но няма да те слушам теб бе, тъ.панар.

89

Коронован

преди 3 години

Бог да пази България.... от българи

88

Анонимен

преди 3 години

Има много неясноти за дипломата и компетентността на магъров.

87

пияница мистик

преди 3 години

Изчезна още лятото, както предсказа. И тази маска защо си я сложил? По-добре да си я беше сложил като памперс, като ти гледам годините и как я носиш :)))

86

пияница мистик

преди 3 години

Какъв коронавирус бе, Мангърчик? Това е едно леко грипче, лекува се с чай и аспирин. Из

85

Анонимен

преди 3 години

Вирус има само в празните кратуни.

84

C

преди 3 години

Този човек няма ли вече да го подведат под наказателна отговорност за публичните глупости и модела, който се опитва да налага?

83

Анонимен

преди 3 години

Типичен лъжлив политик популист. Самия факт че се е кандидатирал за политик показва че не става за доктор и за това си търси друго поприще. Адмирации за Мутавчийски който отказа да се кандидатира за политик. Така постъпва истинския професиналист.

82

Коко

преди 3 години

Тоз доцент станал, маската не знае как да си сложи. Във всяка бяла страна ще мете кенефите на болницата, в богатата и силна държава с умно население станал доцент.

81

агитация е това

преди 3 години

Да продължа..добре дошли са със своите гласове....това думи на лекар ли са? Манипулациите на политиците за печелене на гласове,използвайки известни имена. Това е стар трик...като света. Този човек не е загрижен за ничие здраве и не трябва да се нарича и лекар,още повече..."доцент". Знаем едно време как ставаха "професори, доценти" и подобни,как се нагаждаха за собствена изгода и как се уреждаха..Всичко е политически трикове за гласове,нищо друго, просто под различна форма,както е изгодно за тях.

80

агитация е това

преди 3 години

Те със партия АБВ...дрън,дрън.. политика се нарича.Ако човек уважава себе си и професионализма си,няма да се прави на многознайко,а ще си върши работата.Тази агитация, за да се привличат гласовете на недоволните и вечно мрънкащите срещу нещо е позната...един друг с юмрук го прави.Така че нищо ново под слънцето не е.Всичко е за гласове, от алчност и за пари. Ако беше толкова голям моралист,защо взима 200 лв за преглед,щом е загрижен за хората? Той е учил отдавна, а доста неща са се променили.

79

Анонимен

преди 3 години

Докторе, ако махнеш тия псевдомерки и отвориш бизнеса като в Занзибар - имаш моя глас. И ще събера поне още най-малко 100 от познатите ми. Вкарай всички от цирка в затвора.

78

Анонимен

преди 3 години

Атанас Мангъров изобщо не е изричал тези думи, които си написал/а.За пореден път му слагате чужди думи в устата, и се чудя вече дали и ти не си поредния платен от ГЕРБ ***, или просто си зомбиран от масовата хипноза и искрено си вярваш...____ Не съм ***, не гласувам за герб, вярвам на очите и ушите си!......Гледах му интервютата по телевизиите. Казвам само това, което съм чул лично казано от него в ТВ студиа.Със сигурност имат записи.А

77

Анонимен

преди 3 години

Точно с частната си лаборатория, той печели яко и сега му трябват обществени поръчки за повече печалба.Дали пък затова не одобрява и плюе непрекъснато носенето на маски, а съчките да си ***? Да има повече заразени с нужда за тестове? Човек почва да се чуди вече...

76

И ОТ МЕН

преди 3 години

До някой- За първи път го виждаме с маска на устата не ,че е станал по умен просто ще става политик човека там е келепира за *** и пульо па макар и малко да нефела.

75

Анонимен

преди 3 години

"Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие...". Професор Начев е въпросният директор. За първи път някой с такъв ценз и пост в България казва истината в общественото пространство за тоя изкуствено създаден вирус"_______Явно някои Директори на БГ болници имат връзки, по-добри от чужди разузнавания!Те още не могат да намерят и най-малкото доказателство, "че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие..

74

човек

преди 3 години

до 80Съгласен съм, че методите на лечение на Атанас Мангъров са доста ексцентрични и донякъде спартански. Но за мерките е налъпно прав!Когато човек развие вирусна бронхопневмония, нищо не може да се направи освен ако има затруднено дишане да му се подава кислород.Много често обаче в резултат от вирусната инфекция се развива и бактериална, поради намаления имунитет. Тогава се налага и антибиотично лечение а бактериалната бронхопевмония е много по-опасна. Това Мангъров не го споменава.

73

Анонимен

преди 3 години

Доцента пак е прав 100 %...................за разлика от много професори!!!_____На 100 % прав ПАК?????!!Като предното лято, когато явно умря вирусчето?

72

някой

преди 3 години

До: номер 76 (как не)Ти ако работиш по 10 - 12 часа в денонощието ще намериш ли време да се костюмираш и напарфюмираш?