7

циник

преди 3 години

Пълни глупости са това! Само развъждаме чиновници.Не трябва да има община под 20 000 население! Безумие е 3 хиляди население - община със 200 души заплатаджии и кмет с 5000 лева на месец.

6

Анонимен

преди 3 години

Каква е ефективността на работата на община Несебър. Освен да генерират огромни печалби от туризма. Миналата година бях във Слънчев бряг, кошчетата за *** навсякъде преливаха от ***. Няма кой да изчисти..!!! Гледат ли си работата в тази община? Срамота при толкова много туристи.

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Хубаво са направили...Несебър и сънито бяха курорт преди 25г.90те там беше бойното кръщение на В.Илиев и ВиС. Несебър е българската Сицилия - там мафията си има община.Преди години си карам по Тракия и резко ме задминава едно Ламбо(май gallardo беше, aбе помня, че беше жълто) а зад него 2 черни G classe, едвам му смогват на темпото.Братчеда вика това е Митьо! Абе нали е в Казичене бре? В Казичене е ама само на хартия...Не ходете в Несебър!

4

Анонимен

преди 3 години

Браво. Добре дошли във Варненска област. Трябваше преди години още да се махането от тея селскииии бекове там.

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Има един дето сега е на топло (Митьо Очите).Той ще си каже тежката дума накрая, за кой, колко папкане ще има.

2

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да искат отделяне от Несебър. Парите досега оставаха за едрите риби в тази община.

1

Истина

преди 3 години

Нова община, нови хора да лапат на гърба на другите. Ако искат да правят това да работят безплатно на тези длъжности и да си намерят нормална работа!