14

Анонимен

преди 3 години

нито дума обаче за кой отиват готините ваксини на файзер обаче!

13

Анонимен

преди 3 години

Тез дет ни мои ги накараш да мръднат на опашка за флакони по стотачки. Брех, брех, кво прай парата.

12

Ахил

преди 3 години

Ами нали имаше нещо специално за съхранение на тези ваксини??? Тези по опашката,дали са осигурили -70 градуса? Или всичко е ала бала?Но им казаха ,че ще гушнат по 20кинта на ваксиниран,и се юрнаха.

11

Анонимен

преди 3 години

ако ги нямаше т.н.зелени коридори до септември още нямаше да сме ваксинирани..

10

фронтовак

преди 3 години

На здрава глава бинт слагат,не ве жи

9

Бебо

преди 3 години

Как да върви тази държава, като жителите на столицата й са страхливи и елементарни! Да ги съжали човек, а в провинцията защо няма зелени коридори?

8

Анонимен

преди 3 години

За какво се инжектират тези? Някаква болест ли върлува, познават ли някой болен?

7

Mona

преди 3 години

До 3Освен мазен кариерист е и човек с неконтролируемо его!/ Констатирано лично !

6

House M.D.

преди 3 години

Калкулаторке, зелените коридори са за ваксинация. Няма никаква гаранция, че ваксинираните ще придобият имунитет.

5

Анонимен

преди 3 години

Целта на шайкаджиите е хората пак да се редят на опашки както през 90те години. Тогава беше за хляб, олио.., сега ще е ваксини. Уплашеното и зомбирано стадо по- лесно се мачка и не му остава време да медали за други неща, напр. за шкафчето на главатаря на шайката Иначе, що се отнася до ваксините, всички са наясно, че с 20-30 хил ваксини е все тая, ще свършат за 1-2 дни. Те няма да повлияят по никакъв начин на епидемията

4

Анонимен

преди 3 години

Щом докторите чакаха за Файзер а не се маймунизираха с Астрата е ясна работата..Тиквю пак е хвърлил народните пари да купува третокачествени отпадъци!

3

Помнещ

преди 3 години

До Анонимен 1Старият Габровски обичаше и много разбираше работата си, но синът му един мазен кариерист, издрапал на гърба на баща си.

2

NB

преди 3 години

Само не се ваксинирайте с ваксината на Oxford-Astra Zeneca...............освен ако не искате да умрете от рак на матката (за жените) и от рак на простатата(за мъжете)............най-гадната и калпава ваксина, забраниха я в Швейцария и Южна Африка!!!С гени на шимпанзе.................буквално ни направиха на маймуни англичаните, ами те винаги са мразели България!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Пазете здравето си и се лекувайте ако трябва, но не ходете при проф. Николай Габровски или доц. Зафер Оркун Токташ. И двамата са изключително арогантни, нахакани и некадърни, интересуващи се само от парите ви.Хора - пазете се