132

протестъри

преди 3 години

само р. овч. и корнелия нинова са известни с празните си чекмеджета.. няма снимков материал за тях..

131

Време за промяна

преди 3 години

Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха и той е в кръгова отбрана срещу всички. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии, а без участието на БСП това няма как да стане.

130

Койчо

преди 3 години

Увеличава се разликата понеже хората харесват чекмеджетата да са пълни

129

Анонимен

преди 3 години

"Така че, следващият Парламент може да бъде както четирипартиен, така и съставен от осем партии. Това до голяма степен ще зависи от изборната активност" такъв извод можеше и аз да направя без да ми се плаща и разни измислени изследвания,горе-долу както прогнозите за времето на Минчо Празников звучат тия изследвания:утре тук-таме из България ще вали...

128

Интересно

преди 3 години

От проучването 27% ще гласуват за гербь а дамо 21% предпочитат правителство на ГЕРБ. Има съществено разминаване. Би трябвало, този който гласува за герб и да иска да има правителство на герб.

127

не,приятелю

преди 3 години

До Анонимен 127Това означава единствено,че някой брои бюлетините както му отърва!

126

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко ша...драпа да е с...половин % отгоре,след това почват...пазарлъците и копуването;това най го...може.

125

Манолов

преди 3 години

"Ако на изборите гласуваха младите хора до 35 г., то категоричен победител би бил Слави Трифонов. При средната възраст (36-55 г.) ГЕРБ категорично доминира;" АКО ТЕЗИ ДАННИ СА ИСТИНА, ТО ТАКЪВ "НАРОД" ПРОСТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА! ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

124

Гледна точка

преди 3 години

До 133. Айде стига с тази мантра за фалшификациите, щото ДПС и БСП са най-големите фалшификатори - ДОКАЗАНО (заловени и осъдени). А и маалите са техни, ама някой трябва да провери статистиката, а не да си плямпа ей така.

123

гербер

преди 3 години

До 131. Всички няма да гласуват, а с тези, които ще го направят, ГЕРБ отново ще е първи. Даже червен Колю го признава. А какво мислят и искат невзрачни нещастници като теб няма никакво значение, защото ти си никой.

122

изнервен

преди 3 години

До Митко, питко и други подобни. А бе, стига типично по комунистически да ни говориш от името на народа. Да, част от народа ги мрази, НО ЧАСТ. Стига с тези тъппи обобщения. Друга част мрази ДПС, трета Трифчо, четвърта Маямата и зловонното трио и т. н.

121

гост

преди 3 години

демокрация ,избори ? каква демокрация вие избирате един и същи вече 12 години и ги готвите за още 4 ри,ако на това казвате демокрация "Ако от изборите зависеше,нещо щяха да ги забранят " Марк Твен

120

Мутри вън!

преди 3 години

Съд и затвор за мутрите.

119

Анонимен

преди 3 години

За съжаление с поредните фалшификации и купени гласове от маалите, мутродемократите ще спечелят изборите, въпреки че хората не ги искат.

118

Анонимен

преди 3 години

12 години мутродемократи на власт е прекалено много. Време е да отидат там, където им е мястото - в затвора, а чекмеджетата да се конфискуват и откраднатото да се върне на България

117

Анонимен

преди 3 години

Важното е всеки да гласува, за да махнем мутрите от властта.

116

митко

преди 3 години

Едно е ясно.Мутрокомунистите от ГЕРБ няма да управляват повече.Видно е,че народа ги мрази.Същотно важи и за БСП.Крайно време е за ревизия,съд и конфискации.Хора като Боко Тиквата трябва да влязат там където им е мястото-в затвора.

115

Анонимен

преди 3 години

думата РЕ-ДА-КЦИЯ откога е нецензурна или некоректна??Разбивате и вие вече с глупостите

114

Анонимен

преди 3 години

Е,щом медианата на Червен Кольо дава преднина на ГЕРБ значи преднината е по три,на миналите избори Кольо даваше победа на БСКП!Вчера прочетох иначе мислите на капацитетката на Иматолковатъп Народ баба Зайка,лелеее тая е забележително негрАмотна!Разби ме,едно че говори като надъхан атакист ами е и откровено неграмотна,не си е направила и редакция на текста защото явно не намира грешки,а те са страховити!Слав с големите специалисти начело с баба Зайка и сценаристите,къде е Радков а Бачев,Годжи!?

113

Анонимен

преди 3 години

'' ГЕРБ увеличава дистанцията си и води с 3.3 % пред БСП ''....................Самия факт, че хора все-още гласуват за БСП ... след банковите фалити, след пенсиите по 3 долара ... след откритата проруска и антиевропейска реторика на Нинова ... говори колко низш е българския селянин и защо всъщност е стоял 500 години под турско робство.