11

Анонимен

преди 3 години

"...Ние сме на първо място в европа по рак и сърдечни заболявания е от какво да умират хората от въображаема смъртоносна зараза превъплатила се в грип."____Майка ми имаше тежка болест на сърцето поне 30 г. преди да почине от друга болест. С болести на сърцето се живее често дълго, ако няма друг проблем.Коронавирусът причинява точно такива разни проблемни усложнения на съществуващи или пък - не, болести!

10

Анонимен

преди 3 години

Еее, ще го закъсат сърдечно-съдовите хирурзи, матриала им си заминава...Добре че поне за коремните хирурзи има материал, че иначе щяха да плъпнат по политически постове и да играят представления...

9

Мутафчийски

преди 3 години

Преди Ковид не е имало сърдечно-съдови заболявания. Хората умираха единствено от естествена смърт. Установено от института Роберт Кох-Германия!

8

Д-р Гербер Коронков

преди 3 години

От кога чаках дневния некролог за да видя някой млад човек покосен от коварния вирус...пък то само старци и то хронично болни!

7

Анонимен

преди 3 години

Отървал ги е бирусът.

6

Аз

преди 3 години

Статията ви баламосва че инфаркта е причинен от ковид. Ковида е виновен за всички болести.

5

Анонимен

преди 3 години

Как сте ковид психари? Цапате ли кълките? Лъснахте ли трандафорите и абаносовия сандък? Набучиха ли ви химикалите срещу кашлица?

4

О хо хо

преди 3 години

КАКВО СЪРДЕЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ ?????? ТО ИМА МНОГО - ОТ МИОКАРДИТ, РИТЪМНИ НАРУШЕНИЯ, АТЕРОСКЛЕРОЗА, ИСХЕМИЧНА БОЛЕСТ....?

3

Батко

преди 3 години

Време е за дневния общ некролог. Овцете трябва да се плашат!

2

Анонимен

преди 3 години

15 милионна души годишно умират от сърдечни заболявания по целия свят и около 10 млн умират от рак всяка година общо 25 млн души. Ние сме на първо място в европа по рак и сърдечни заболявания е от какво да умират хората от въображаема смъртоносна зараза превъплатила се в грип.

1

Предсказател

преди 3 години

Скоро светът ще въстане срещу таз мушенгия!Нека да се постопли времето и хората да почнат да напират да излизат свободно а фашистите-масони да не им дават!