416

Анонимен

преди 3 години

3 март ще се празнува в кръчмите!! Те отварят на 1 март!!Хайде весело на всички Българи!Ей на това му се казва Освобождение!!

415

Проста

преди 3 години

и цинична

414

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка, разбирам гнева ти към комунистите, но не отричай фактите. Отричайки ги даваш хляб точно но тия които мразиш.

413

Анонимен

преди 3 години

Пълен цинизъм е да забраниш 3 март!!Хората искат да почетат памета на Ботев и Левски загинали в епична битка на този връх!! То къде я докараха България!!

412

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗнае си съдбата работата, и вие демократите отивате е историята. Демокрацията се оказа тотален провал и зло.

411

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Защо русофилите постоянно лъжете дори и за факти, които лесно може да се проверят?"Защото те само това могат.

410

Анонимен

преди 3 години

То ако слушаме американците, може и по папата да се окаже че сме стреляли, като сме държали ръчичката на турчина! Между другото ЦРУ извини ли се за тази гнусна лъжа?

409

Анонимен

преди 3 години

Хора, нали разбирате че руската армия, участваща в руско-турската освободителна война е била подчинена на царя! В Русия по онова време дори не са помирисвали комунисти! Руския цар е убит с цялото му семейство от болшевиките! Комунисти не са участвали в тая война! Участвали са войници подчинени и вярващи на царя!

408

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... . За благодарност жалките васали издигнаха паметник на американските убийци които с бомби взривяваха български деца... Защо русофилите постоянно лъжете дори и за факти, които лесно може да се проверят?

407

Анонимен

преди 3 години

Георги Марков го убиха английските тайни служби.

406

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 493И да го повтаряте няма да стане истина, а това, че се гаврите с паметта на български деца за да пробутвате една кървава идеология, нека ви се върне. Съдбата си знае работата. Дано децата ви и близките ви ги сполети незаслужената злонамереност, която проявявате към света.

405

Анонимен

преди 3 години

Kато член на Ловната дружинка на Тодор Живков Марков има най-високите хонорари - десетки хиляди лева годишно при доходи по 3000 годишно на средния българин, кара собствено БМВ, докато автопаркът у нас по същото време са Жигули и Москвичи, напуска България с редовно издадена от ДС изходна виза. Всичко това явно е станало ясно на англичаните едва през последните месеци преди инцидента, когато бунтарят Марков е започнал да изявява несъгласието си с новата цензура, на която е бил подложен.

404

Георги Марков

преди 3 години

"От много отдавна вече не вярвам в "свобода на словото", която на практика се свежда и в двата свята до свободата да крещиш на глас у дома си или пред неколцина приятели това, което те вълнува. Но я се опитай да изкажеш мнение в "независимия" вестник ТАЙМС, или в независимото Би Би Си? Имаш много здраве от пробитата шапка на демокрацията. Там, но както и в "Работническо дело", трябва да се съобразиш с линията на вестника или радиото. Принципите са абсолютно същитe

403

Анонимен

преди 3 години

По повод Георги Марков, чели ли сте Достопочтенното шимпанзе, но в оригинал! Че СДС се опита да го издаде и така го окастри, че на нищо не прилича. Книгата е писана в съавторство с Г. Марков. Прочетете я и после сами преценете кой е имал интерес да го елиминира!

402

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, ами САЩ бомбардираха София и избиха хиляди цивилни български граждани без причина. За благодарност жалките васали издигнаха паметник на американските убийци които с бомби взривяваха български деца.

401

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 491Да, сигурни сме, точно защото сме се образовали. Леваците от КГБ се опитват да повторят номера (но не успяват) с друг човек. Вие какъв морал имате, за да защитавате явни кървави идеологии?

400

Анонимен

преди 3 години

А сигурен ли си че точно руснаците са убили Георги Марков? Че има една друга теория и тя е от самия Лондон и много плаши МИ5. Образовай се приятелю.

399

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 486Комунистите от малки са научени, че в името на тяхната мракобесна идеология е позволено да извършват атентати в църкви.

398

Анонимен

преди 3 години

До ДемократЩе гпо прекръстим на Свети Георги, нЕма да се плашите.Имената на разни ЧУЖДЕНЦИ нямат място в българските църкви!

397

Анонимен

преди 3 години

В тоя форум има последователи на тероризма, които смятат че един терористичен акт, при това в църква е оправдан! Я пак си помислете!Абе вие да не сте обучавани от ислямска държава?Главния прокурор, следствието и т.н. издирете писачите по айпито моля!