260

гневна

преди 3 години

Плащаме му да си прави кампания с лъжи и безумни решения!Да не говоря пък колко вярващи станаха всички комунисти!/свещениците безбожници, комунистите вярващи, страхотен обрат/

259

Изнервена

преди 3 години

Ненормални хора... Отваряйте всичко и стига с тези безмислени и вредни мерки! Всеки от нас има имунна система, ако не знаете. Като се затваряте и носите маски само пречите на нормалното й функциониране!

258

Анонимен

преди 3 години

това е крайно безотговорно ..нищо не биваше да се отваря до средата на април

257

Пян_Гъ

преди 3 години

Да питам троловете: кажете най-накрая: 1) Кой искате да ви управлява, та да сте доволни?2) Той [фаворитът ви] има ли РЕАЛНИ ШАНСОВЕ да спечели изборите?3) Дори да стане всичко това, с какво смятате, че НЯКОЙ ДРУГ, А НЕ ВИЕ САМИТЕ, може да подобри живота ви на аутсайдери?

256

протестъри

преди 3 години

само р. овч. и корнелия нинова ще сменят борисов за доброто ни бъдеще

255

митко

преди 3 години

На 4-ти април трябва мощен шут в гербаджийските ***.Ако Тиквата пак манипулира изборите още на 5-ти го подпукваме с камъни.София пак ще му се види тясна.

254

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде след Герб ще се оплаква 5 години колко кофти наследство има от тях и нищо няма да свърши освен най-лесното - наравно с краденето от ЕС да краднат и от нас като ни натресат прогресивен данък 30%, честито!

253

Анонимен

преди 3 години

ДО 309 Д-Р ИСНЯКато толкова много иЗЗЗкаш да коментираш, поне се ограмоти!!!Всички неграмотници изказват "супер компетентни" мнения, като да са професори и дори академици по-всичко.Смях в залата.

252

Д-Р ИСНЯ

преди 3 години

ОТ БАНКЯ:Изкате като Германия-Мързи ви да работите като в Намибия.Изкате като Америка-крадете като в Русия.Изкате като Швейцария-умни и кадърни сте като в Мексико.ПРИНЦИПНО ЗА НИЩО НЕ СТАВАМ КАКТО ЗНАЕТЕ И ПОНЕЖЕ ОСВЕН ТОВА ПО-ГОРЕ ДОБРЕ СЪМ СЕ ОПИСАЛ, ПЪК И СЪМ КОМПЛЕКСАРГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН

251

Анонимен

преди 3 години

Човека от който най-много се страхуват в България и размаза населението е ЦЦ, не участвайте в партията му, защото пак ще живеете в страх, цели населени места са треперили от страх от него, когато са им звънвали,че ще идва ЦЦ ,всички са се заключвали по къщите си от страх до напикаване и са чакали кой ще бъде тръшнат или ограбен.

250

Анонимен

преди 3 години

Битката на изборите ще бъде жестока,не заради България,а заради парите(милиардите) които България ще получи от ЕС,за да ги откраднат олигарсите и партиите,не гласувайте за никакви новосъздадени партии след 2004 година или царя,гласувайте за старите партии и БСП,не само е проблем,че ще откраднат парите,но по-големия проблем е,че държат всякакви служби с които мачкат,разболяват умишлено и убиват българските граждани!Никави ББ,ЦЦ,Слави или някакви новосъздадени партии,изхвърлете ги!

249

Ало Ваню

преди 3 години

Мутро.........като комунист и продукт на "академията" на МВР, ти си: Покварен, Похабен, Развален, Развратен, Извратен, Порочен, Подкупен, Пропаднал, Продажен, Безчестен.......П.С. Тикво, само на руските си господари ще липсваш.......отивай при Юри Лужков бързо.

248

Анонимен

преди 3 години

Го каза човека, който затвори парковете за разходки миналата година!!!Аз ще гласувам за АБВ заради Мангъров!

247

Анонимен

преди 3 години

До бай СтавриБоко служи на турците и всякакви други чужденци,но не и на България и българското население, ЦЦ - също,Слави и всякакви новосъздадени партии - също, гласувайте само за старите партии и БСП и за никакви новосъздадени партии!

246

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНачалника на мингянина Бойко е ***,също като хората на влаха ЦЦ!

245

Анонимен

преди 3 години

божков беше събрал доста антики на световно ниво сега ще заминат при началниците на банкянския комунистчиста работа и ще ви обясняват какъв голяв политик е крадецо

244

Марти е критичен

преди 3 години

Април - фатале за тях

243

Анонимен

преди 3 години

Извършва се жесток терор над българското население и убийства,тези ,които ви управляват не са българи,дори и тези с българските имена,спрете ББ ,ЦЦ,Слави,гласувайте масово за старите партии и за БСП!Ограбват ви,избиват ви стъпка по стъпка,изхвърлете ги!

242

Анонимен

преди 3 години

Не гласувайте за никакви нови партии като на мутрата Слави,нито за ЦЦ и ББ,убиват ви, извършват геноцид над българското население,слепи ли сте? Колко още трябва да ви избият и ограбят,за да спрете тези хора?Това са предатели,които избиват народа,тези,които влизат в партиите им подпомагат геноцида,не ви управляват българи!Гласувайте само за старите партии и БСП!

241

Анонимен

преди 3 години

аз очаквам пък от тебе да имаш самосъзнание и да си идеш ама на.......все още го няма....