32

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария официално разследват смъртта на 20 души, за чиито смърт се приема наличие на съмнения за връзка с ваксиниранeто---Това са предимно хора над 80, защото първо поставят на възрастните. Дали след кихане, преяждане, или след ваксина, тези хора са близо до смъртта така ило иначе. Интересно ми е как хората се страхуват от нещо, което не разбират, каквото са ваксините, но не се страхуват от мръсния въздух, цигарите, стреса и алкохола.

31

Анонимен

преди 3 години

Повечето от пишещите тук са неграмотни, но не им пречи да се изказват "компетентно" за ваксини, пандемия, политика и т.н. Смятат, че знаят повече от знаещите и това е страшно.

30

Анонимен

преди 3 години

Я кажи взима ли Пирогов по 1100лв на човек ако го пишат починал от Ковид?

29

Handel

преди 3 години

В Швейцария официално разследват смъртта на 20 души, за чиито смърт се приема наличие на съмнения за връзка с ваксиниранeто (изказването е много внимателно, а не като в България - от какво е починал "Ами паднала му тухла на главата!" "Значи причината е ковид - ако не беше болен щеше да е по-внимателен"

28

Анонимен

преди 3 години

Пускаме - спираме , пускаме - спираме - това е играта . Популизъм без организация и мисъл. Важното е ГЕРБ и *** да са в новините

27

ПАНАИР ЗА НАИВНИЦИ

преди 3 години

''ще отворим за един ден, ще свършат ваксините и после пак ще има напрежение'' Какво напрежение ?Всичко е цирк ! Балтов,нареди се на коридора за Герберски *** !

26

Анонимен

преди 3 години

Сега е важно да се спази срокът за втората инжекция, за да бъде пълноценен ефектът от ваксината. След това следващиата група желаещи да бъдат имунизирани максимално бързо. така няма да възниква напрежение и повече хора за по-кратко време ще получат ваксина. Следователно ще бъде разширен кръгът на защитата.

25

Един от Германия

преди 3 години

Никой не знае последствията от ваксините, които ще се появят в следващите години. Много истински учени (а не бюрократи от Роберт Кох институт) са предпазливи и не са въодушевлени от ваксините, независимо кой е производителя. Снощи в тюба гледах 1,5 часово предаване с Prof. Bhakdi (Germany), prof. Haditsch и prof. Soennichsen (Austria), което напълно ме убеди да не се ваксинирам. Дадоха силни доказателства за тромби след ваксинация с Модерна (mRNA) и много други факти, скрити за обществото.

24

!!

преди 3 години

"Зелените" коридори са признанието на правителството, че не може да организира и приоритизира хората по важност. Цялата им работа е такава - просто не им стига мозъка за да свършат нещо. Най-лесното е така - пускай там една опашка, като има ваксини, който се е наредил се ваксинира.

23

Като гледам

преди 3 години

Днешната статистика за починали с ковид 19, ако тези възрастни 90 годишни хора със сърдечни заболявания бяха ваксинирани, то можеше да се каже че са умряли заради ваксината, особено като се има предвид търговската война с АстраЗенека, то вероятно внушенията щяха да са изцяло в тази посока. Като че на 90 не мажеш да умреш и от Спутник.

22

Анонимен

преди 3 години

Гушнахте парите."Усвоихте " европейските пари. Раздадохте си голями добавки към заплатите..... комисионни.... бонуси.... . и т. н. Купихте ваксина *** Астра Зенека - 60% ефективност. Бизнесите пропадат, децата ни губят години нормално образование, фирмите фалират, хората са на улицата трябва да плащаме храна и ипотеки КУПУВАЙТЕ РУСКИТЕ ВАКСИНИ ЛAKEЙ АМЕРИКАНСКИ УБИВАТЕ ХОРА.

21

Оказа се

преди 3 години

Че рисковите групи и възрастните хора въобще не се притесняват от вируса, даже не вярват че съществува. Направиха им зелен коридор в супермаркета но те продължават да се бутат в час пик. Страхуват се повече от страничните ефекти на ваксината и да не ги чипират отколкото от ковид 19. А в края на краищата кой може да каже че като им сложи ваксина ще живеят вечно - и да гарантира.

20

Анонимен

преди 3 години

Добре е да се пусне "зелен коридор". Обаче първо възрастните хора хора от рискови групи и след това " зелен коридор ". Иначе няма да решим проблема с пандемията.

19

пир

преди 3 години

Гнусен дебелак махни се папиломите от клепачите че ме е срам да те гледам..излагаш Пирогов бе с тази липса на хигиена.

18

За да ти

преди 3 години

Отпускат ваксини от ЕС трябва най-вече да виждат че имаш нужда от тези ваксини, а то както се бяха запекли учители и лекари от първите фази тези ваксини дето ни бяха дали щяха да си седят още. Зелените коридори си бяха като клизма след запек. Да се надяваме че перисталтиката се е оправила и ще имаме вече регулярен процес. Желаещи има.

17

бай Стамат

преди 3 години

за да има зелени коридори трябва да се въртят червени телефони до ЕС.да пращат ваксинитеинтересно ми е кой умник измисли "зелени коридори"?трябва да е някой титанне може ли просто да се каже масова ваксинация?

16

Анонимен

преди 3 години

Мерките на СЗО, ООН и ЕС съсипаха държавите. Китай не послушаха ЕС, СЗО и ООН и не си съсипаха държавата. Ковид не е толкова страшен, колкото мерките на шарлатаните от СЗО, ООН и ЕС.

15

Зелените коридори

преди 3 години

Свършиха страхотна работа на Боко точно преди срещата на евролидерите, за да размаха пръст на АстраЗенека и да излъска ПР-а. Не знам дали ще ги отворят отново скоро но сме много доволни, че възползваме и да се ваксинираме. Очакваме лятото в Гърция.

14

Анонимен

преди 3 години

Tотален хаос - напълно според очакванията! Но от тия tиkBи - толкова!

13

Анонимен

преди 3 години

А пуснете Балтов в листите, че балдисахме от него...