10

факт

преди 3 години

На хора с дебели китки на ръцете са достатъчни 30 сантиметра мартеници. Шопски изцепки. Да бяха направили нещо полезно.... В понеделник сутринта ще си пресуча два вълнеи конеца, ще ги вържа на ръката и съм готов. Ако ме попитат какво е това на ръката ми, ще отговоря, че много обичам Полша и това е нейното знаме... По света не знаят дори къде е България, а да им обяснява човек за мартеничката си е загубена кауза.

9

Истината

преди 3 години

Аз мартеници не нося щото ходя на църква.несъвместимо е.

8

Сивчо Искърски

преди 3 години

Другари, да гласуваме кои са най-убавите общинари у Родината ?

7

Митко Любопитко

преди 3 години

Ще стигне ли дължината на мартеницата за да си избият комплексите всички новоискърци ?!Че да хартиса и за началствата , зер и те са хора !

6

Анонимен

преди 3 години

тези да не са избягали от клиниката 4-ти километър там наблизо,че да идват да си ги прибират докторите

5

да,да ама не

преди 3 години

До Bul gurАбсолютна глупост! Парата на локомотива всичката отива в свирката! И като бият видинлии с 3 километра мартеница - какво?! Нищо и половина!

4

Анонимен

преди 3 години

След като Росен Горският уби 6 човека в Нови Искър е обяснимо ,защо искат да подобряват рекорд на Гинес..

3

Bul gur

преди 3 години

Поредната българска простития.Направо да правят мартеница 100 км и да станем световни шампиони.Размера има значение,но в дадени случай е пълна глупост.Каква е целта на заниятието,какво искаме да покажем?Псевдо патриотичното перде е замъглило разсъдака на мнозина.Хората отидоха на Марс,ние усукваме прежда. Велики сме....

2

Анонимен

преди 3 години

Народ, който след 1 ден ще се закичи с мартеници от Китай не може да бъде унищожен.

1

Християнка

преди 3 години

За да бъде омилостивен православния Бог, днес се пали огън, прескача се от голи юнаци и се предсказва бъдещето по опърленото им окосмяване.