54

Анонимен

преди 3 години

Байдън започна да се подиграва с Путин. ФБР е определило оскърбителната сума от 250 хиляди долара за главата на терориста готвач на терориста Путин господин Пригожин шеф на наемниците от ЧВК-Вагнер.Освен г-н готвача са обявени за издирване още 12 лица.В съобщението на ФБР качено на сайта на ФБР се казва, че тези хора са участвали в заговор срещу политическата система на САЩ намесвайки се грубо в президентските избори през 2016. Издаден е федерален ордер за арест на тези лица.

53

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Когато американския орел лети руските мишки се крият по дупките.

52

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятХахахаха.Кюрдите са били по тези земи преди там да е имало Турци!

51

Анонимен

преди 3 години

Сирия е под контрола на *** и анадолците ,а те посмяха да свалят американските самолети!Явно знаят какво ще им се случи.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56никога,защото знаят после какво ще им са случи!!!!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

А кога САЩ ще нанесат въздушни удари по Кремъл?

48

Анонимен

преди 3 години

До 53 Не слагай власите наравно с турците,от Видин съм ,а тук поне 1/3 от населението са власи или полувласи и не познавам някой от тях ,който да не е лоялен към българската нация и държава.

47

ПроСоТо

преди 3 години

айдеее!..бай Дън още кеенефа на "Вхите Хаусе" не е посетил,но..даде заповед за бомбандиране....Добре започва!.....То кой ли е очаквал и нещо друго?!.."Фантомас се развихря"..!..-Това е първата му крачка..

46

Ястребителят

преди 3 години

До Анонимен 51Ако македонците по пиринска Македония, или турците по Родопите и Сакаря, или влахите по южна Валахия се вдигнем на въоръжена борба за независимост стрещу българската държава и ние ли ще бъдем наричани партизани? Питам за една комшийка.

45

До неграмотника 25

преди 3 години

Заради тази истина руснаците му подготвят протести на възмутени ГРУЗИНСКИ русофили...Става дума за Пашинян и ***-от-ското му изказване за Искандерите. Влезат ли ГРУЗИНСКИ РУСОФИЛИ в Армения, голямо мазало ще настъпи! Война! Не че няма грузински русофили - грузинците знаят кой ги спаси от турските и персийските кланета!А с Пашинян може да с случи най-лошото! Не може да избяга ни в Грузия, ни в Азербайджан, не в Турция, ни в Русия!

44

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятКюрдите са 20 милиона и се борят за независима държава. Тяхното не са "милиции", те са си направо партизани.

43

Анонимен

преди 3 години

Искандерите са като руската ваксина според руската пропаганда са най-добрите, но иначе не вършат никаква работа.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Никъде не си е отишъл, все още е премиер на Армения колкото и да не ти се иска на теб и на Путин. Пейтриът са уникални. Досега в Саудитска Арабия няма пропуснаа руска ракета изстреляна от проруско-иранските терористи в Сомалия които почти всеки ден обстрелват международното летище в Ер Рияд и петролните съоръжения в СА. А Искандерите Пашинян ги развенча завинаги.

41

Ястребителят

преди 3 години

До Анонимен 46Че са си терористи, са си чисти терористи. Както и така наречените "кюрдски милиции" са си чисти терористи. Но за да не я мътим водата, ги наричаме "милиции".

40

Ку40

преди 3 години

Значи на есен сме преборили короната и почват атентатите. Майкоооо

39

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребителятТова са си нещатни военни формирования. Няма грешка, ирански терористи са си, както и да ги наричат.:))))

38

Анонимен

преди 3 години

До Почна сеКакви жени и деца, става дума за ислямски проирански милиции.:))))

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Затова ли турските дронове ги направиха разногледи в Либия, Сирия и Нагорни Карабах?:)

36

Почна се

преди 3 години

Най-голямото ЗЛО за света дошло на власт в Америка чрез безхарактерния дементен Джо и безскрупулната човекоотстъпница Камала Харис от уродливата Демократическа партия тепърва започват да убиват жени и деца. Това е само началото. В името на петрол и злато са готови да убият собствените си деца и майки, камоли на някакви в третия свят...

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Пашинян си отиде заедно с глупостите си! Ама на теб много ти харесаха! Хкрементче, ти гледай какво мислят на Запад за Искандерите! Чети, ама като не знаеш английски! Луд страх изпитват точно от това оръжие - бързо и много точно, маневрира в пространството, командвано от генератор на случайни процеси. Няма прехващане, няма спасение! Скапаните Пейтриът не могат нищо да му направят! Янките са с две обиколки след руснаците във военната техника. Сами си го признават!