259

Анонимен

преди 3 години

По времето на Комунизма ни ограничаваха да пътуваме , сега ЕС пак ни ограничава да пътуваме ...какво се промени ???? От един Диктакт във друг Диктакт ....стари песни - нови заглавия !!!!

258

ххх

преди 3 години

По-добре България да излезе от ЕС !!! За да има свобода и самостоятелност !!!

257

СС

преди 3 години

Ако ваксинираният има СПИН може ли да пътува ???

256

ГОЧО

преди 3 години

А тези който са здрави, кво ша ги правим? Може първо да ги заразим, та да не пречат на незадължителното ваксиниране!

255

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането трябва да бъде задължително!

254

Идеалист

преди 3 години

Случаен минувачпреди 1 час":Не било дискриминация, видите ли... През 1940 на евреите се давала жълта голяма шестоъгълна звезда и всеки трябвало на улицата и в обществени места да я носи на ревера си... И тогава тръбели, че не било дискриминация... Така се започва!"Сега им дават зелени звезди! Вече е започнало и бързо се развива.....

253

да чипират

преди 3 години

До Анонимен дребните са вредни.

252

Анонимен

преди 3 години

Депутати лъжци и родоотстъпници, за това вече не се наричат народни представители понеже не са такива.

251

Пенкилер

преди 3 години

Предлагам да върнем еврейските значки... иначе ... труда ни прави свободни!!!

250

дедо от село

преди 3 години

Да ,това е една от идеите на ония с болните мозъци гейтс ,мейтс ,тунберг и още дузина ***,които се изживяват в ролята на Господ и искат да заставят човечеството да играе по свирката им! Но като гледам трудно ще стане.У нас гледам подлизурковците лижат и мажат за пари ,но на запад хората взеха да се усещат за капана в който искат да ги вкарат .И като гледаш с един *** грешно лекуван грип умориха сума ти хора ,за да стреснат другите и да ги доуморяват и с ненужни ваксини!

249

Случаен минувач

преди 3 години

Не било дискриминация, видите ли... През 1940 на евреите се давала жълта голяма шестоъгълна звезда и всеки трябвало на улицата и в обществени места да я носи на ревера си... И тогава тръбели, че не било дискриминация... Така се започва!

248

ED

преди 3 години

А преболедувалите вече? Те също ли ще трябва да се ваксинират? Защо ги изпуска г-н Ковачев?

247

vse edno

преди 3 години

До Мозъка: напълно правилно сте си избрал името, драги господине! Нормално хората се ваксинират ЗА ДА НЕ СЕ разболеят! КОГАТО СЕ РАЗБОЛЕЯТ, полза от ваксините няма! Дано ме разберете....

246

епидемиолог

преди 3 години

До МозъкаСарказъмът ти е *** и неуместен. Както и името което си избрал.А нещата които стават по света, въпреки сюрреалистични, са изключително тревожни.

245

Мозъка

преди 3 години

Защо трябва да се ваксинирам ако не съм болен? Ако се разболея тогава а за сега не мисля.

244

епидемиолог

преди 3 години

Я?? Нямало да има дискриминация, пък тези дето не искат доброволно да се ваксинират, но искат да пътуват, трябвало да си правят тестове и да стоят под карантина! Няма дискриминация а? Както навремето, за да пътуваме извън граница трябваше доброволно да поискаме от патрийните организации документ за надеждност. И само за надеждните А децата доброволно влизаха до едно в пионерските организации! А и с какво тия дето не искат да се ваксинират ще навредят на ваксинираните - никой и не пита! Бинго!

243

до 256

преди 3 години

ходи си в ю кей, бе, питъре, недей ни дава наклон тука, че и бомби ни спусна, клоун.

242

Питър

преди 3 години

Аз пък се надявам да ни чипират и всички с по-нисичко АйКю направо да отпътуват към отвъдното. Честно, не се трае вече. Преди бяхме *** народ в слаба държава и не много хора ни знаеха, а сега сме брутално *** народ в интернет. Всеки ***, всяка бабичка, всеки безработен стои и бълва по цял ден - чипове, ельоменати, ваксини, Бил Гейтс.... Не ваксина, ядрена бомба над България и да се свършва

241

Анонимен

преди 3 години

Пристастен към фейсбук и онлайн медии, който не се отделя от смартфона да го е страх от чипиране е като алкохолик да го е страх от бира с обяда.

240

Анонимен

преди 3 години

Чипът муемайкта.с лични данни и паспорт за ваксинация стерилизация и о безпаразитяане