31

Доктор

преди 3 години

Да се замислим за жълтите звезди. Някак си изведнъж са отново на мода!В България никой не мисли за хората. А мерките, няма такива .... А управниците, след мен и потоп

30

Локдаун за изборите

преди 3 години

Ще има пик на заразени по време на изборите в БЪЛГАРИЯ !!!Отмяна на изборите неизбежна в противен случай хаос бум на заразата, скок на умрелите.

29

Анонимен

преди 3 години

Ааа, че то ние не разбрахме кога е свършила втората вълна, а ето че третата била почнала. Тотална подигравка и терор над населението.

28

Анонимен

преди 3 години

Едно време мислехме, че глобализма значи отворени граници и свободно придвижване, а то било глобален Аушвиц.

27

Чалнато

преди 3 години

Имаше една много гот книга - Петата вълна.... тогава дойдоха извънземните!

26

Анонимен

преди 3 години

Аууу а пък да знаете 100 % от хората над 65 г. и 98 % над 55 г. не са могли да забременеят след ваксинирането!!!

25

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ....

преди 3 години

Какво е "локдаун"?И какво й е на българската думичка "затваряне"? *** ли е?

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20 А защо ноември - декември болнците бяха препълнени и трябваха много сериозни връзки, за да го вземат човек ?Защо се закриваха отделения и се превръщаха в такива за лекуване на болни с Ковид ?Ти си на възраст човек , кога през живота си, си виждал препълнени от грип болници ?

23

ха-ха-хаааа

преди 3 години

Ах, ни думайти!

22

Анонимен

преди 3 години

До >< 21A случайно да може да посочи някакъв източник ?70 % от 100 млн ваксинирани прави 70 млн души по едно и също с тежки реакции Никъде не съм чул за подобно чудо

21

Анонимен

преди 3 години

Българина точна за това е оцелял през вековете,щото е бил вироглав и не се връзва лесно на дивотии!!!

20

фори

преди 3 години

В Германия,ДО ГО ЧУЯТ И РАЗБЕРАТ НАШИТЕ ГЛАВАНАЦИ ЛОКДАУНА Е ПЪЛНА И РЕАЛНА ИСТИНА!В СИЛА Е!ВАКСИНИ БОЛ И ФИРМИТЕ СЕ СТИМУЛИРАТ,ЕЖЕМАСЕЧНО И КРАЯ НЕ СЕ ВИЖДА!РАЗБРА ЛИ БОЙКО,МУХОБОЙКО!КРИВИ ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗНАТ ЛЪЖИТЕ!КРАДЛИВА И НАГЛИ УПРАВЛЯВАЩИ!

19

><

преди 3 години

До 18Стига с тези смешни коментари. Българина това, българина онова. Знаете ли какво става в Германия, Гранция, Италия, САЩ и тнт.?70-80% от хората са със странични ефекти от "ваксините" - анафилктични шокове, оглушаване, ослепяване (това специално за Англия), подути лимфи, кожни обриви, халюцинации. Естествено е да ви кажат, че няма "ваксини"

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"истината е че българинът няма култура носи си маската под брадата бърше си *** и после се хваща за всичко което може и как да няма разпространение"Защото истината е, че няма пандемия. Има само авторитарни, тиранични мерки заради едно грипче.

17

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ свърши когато хората направят чистка и изметат полоитическите ***

16

Анонимен

преди 3 години

истината е че българинът няма култура носи си маската под брадата бърше си *** и после се хваща за всичко което може и как да няма разпространение

15

Анонимен

преди 3 години

Ще свърши само когато политически глави са на колове пред парламентите. Иначе вовеки робуване спасяват ни от живота

14

><

преди 3 години

Вселената, тази планета и обществата на нея са с пирамидална структура. Нагоре по пирамидата такива като Меркел и Бойко искат пари, господарите им искат контрол, какво искат една степен по- нагоре? Искат да не ги виждате! В момента са ужасени, защото скоро ще започнете да ги виждате (но не и инжектираните)Вие сте най- долу, наведени, клекнали или по очи. Станете и те ще паднат.

13

Анонимен

преди 3 години

Kанцлерът Ангела Меркел и германското правителство наложиха пълна забрана на ядреното електричество до 2022 г., като част от правителствената стратегия от 2001 г., наречена Energiewende или "Енергиен завой", за да започнат да разчитат на слънчевата и вятърна енергия, както и други така наречени "възобновяеми източници". Целта на този ход е била Германия да стане първата индустриална държава, която е "неутрална към въглерода".Стратегията засега към 2021 г. е пълен провал и икономическа катастрофа.

12

Анонимен

преди 3 години

Енергийно неефективните вятърна и слънчева енергия днес струват около 7 до 9 пъти повече от газа.