5

Анонимен

преди 3 години

До Истината"Станозола е стар стероид и седи доста време в организма"Чисто информативно, не се заяждам. Засича се до 3 седмици, после - не. Медицинската дозиворка е 1-2мг на ден(за болни). За мъже, ако търсиш анаболен ефект е 20-40мг дневно на два приема. В комбинация с други стероиди може да се стигне и до 60-80мг дневно, което е и разумния лимит(преди организма да почне да дефектира и да имаш повече вреди, отколкото ползи). Има хора дънят и по 200мг на ден, но те са... не им се живее.

4

Анонимен

преди 3 години

"Всеки добре информиран спортист не би избрал станозолол. Този стероид би могъл да навреди в спорт като плуването, колоезденето"Айде бе? Точно стромбата дава невероятна издържливост за циклична работа, премахва мазнините, увеличава силата и има лек прираст на мускулна маса. Ползва се от хора, които искат да ОСТАНАТ в категория но да повишат издържливостта и силата.Най-разпространен е точно в колоездене и маратони!Иначе кавко да си бият - дека? И да качат по 15кг мускули за месец?

3

Истината

преди 3 години

Спортистите на САЩ вече вземат пептиди, хормон на растежа (GH) и препарати разработени в олимпийската им лаборатория, които заобикалят законите с нови формули. Всички олимпийци на САЩ минават хемодиализа преди допинг тест или олимпиада с цел изчистване от всички химии. Затова там няма хванати с допинг. Станозола е стар стероид и седи доста време в организма

2

Анонимен

преди 3 години

Минали са са стероидите покрай пептиди, ама хайде. То ясно, че от много интервюта вече не знаят какво говорят, но спортисчетата винаги драпат да назнавайват биохимия. Той затова и Яфар така приключи.

1

Анонимен

преди 3 години

Който вкара Нандролон ще го дава винаги "шампион"!