8

Анонимен

преди 3 години

До Ловец Да пробата е 10 лв. 1 лев с порче меса за почерпка беше при Тошово време. Този доктор в кой свет живее.

7

Ловец

преди 3 години

Вечно гладни и алчни! *** глава затрива! Пробата не е лев а е десет лева но това р без значение и 50 да е е задължителна ама бракониерско прасе сега 10лв за проба много са и кво стана наядоха се ееееей свещенна простотия ей!

6

Анонимен

преди 3 години

Дайте снимки да ги видим заразените хубавци. Гламави милиционери и държавни хрантутници са, бас държа.

5

Гадняр

преди 3 години

Този д-р Бащавелов какви ги блещи? В Западна Европа труповете на прасета с трихинелоза се замразяват за определен период от време. След размразяването червейчетата умират. Това е процедура заложена в законодателството.

4

Тео

преди 3 години

Така е - ветеринарите ти искат разрешително за лов като им дадеш част от диафрагмата за изследване. Но като пуцаме незаконно няма как да стане и може да изгорим. Е, сега тия много добре изгоряха. Не ги съжалявам! Това да си ловец е призвание - трябва да се грижиш животните да оцелеят през зимата, да облагородяваш, да поддържаш хармония в природата. Но има индивиди, които само дебнат в засада до хранилките на животните и отстрелват безразборно. Малко им е!

3

Boko

преди 3 години

Mrazq brakonieri da puknat dano

2

Анонимен

преди 3 години

Ами така им се пада на бракониерите. Ловуват извън сезона, свидят им се пари за изследвания на месото и накрая лечението им се плаща от моите осигуровки. Поне завинаги ще си имат капсулирани червейчета в мускулите.

1

обичам Свинско

преди 3 години

но винаги го печа - дори и на колбас да е. Тринилерозата умира за 1 минути при 65 градуса по Целзии и още по-бързо при по-висока температура...