8

PCR terror ima

преди 3 години

Нова техника следи постоянно поразени от нови порази проникнали през устата..Поразените са жертви на PCR tests .Много от жертвите вкл лекари рекламиращи диверсията се следят като носители на опасни заразни вируси .Такива заразни вируси попадат в устата на много вкл ваксинирани.Заразата прониква чрез мръсни чаши,вилици,лъжици,чинии ,чаши и заразени храни..Заразени заряазяват лесно вкл мифки,съдове,чаши..

7

Анонимен

преди 3 години

С 90% точност...А другите 10?Кво правят...

6

Активист на БСП

преди 3 години

Голям бизнес,страхотна печалбата! При кого отиват парите ???А? Досещате ли се?

5

Анонимен

преди 3 години

Цената е 300 лева и само за богатите.

4

Анонимен

преди 3 години

На нашите учени пък не им дават пари за да можем да изкупуваме чуждите разработки.

3

Анонимен

преди 3 години

Електрохимичният тест, нанотела ...Това ще е за неинжектираните, ще им завират в някоя дупка наноботите уж за тест. Какъв хубав свят ...дано скоро да го срутим.

2

Анонимен

преди 3 години

Гледахте ли SONGBIRD, а? Таква псевдо-ужким тестове, с регулирана от софтуера чувствителност, ще се опитат да набутат на всеки - и ще си ги правите сами, чрез смартфона, и ако "резултатът" е положителен - автоматична карантина, нищо, че няма симптоми, понеже ужким-безсимптомните също са разпрстранители... Абе въобще, продайте си колата и обувките и си купете плейстейшън и телевизор, в следващите 10-20 години няма да се излиза много.

1

Анонимен

преди 3 години

Надеждни като PCR тестовете, за които създателят им, Кари Мълис, беше казал че не са тестове, и не трябва в никакъв случай да се използват за диагностициране на вирусни инфекции? Фантастични новини.