21

Анонимен

преди 3 години

Това упрек ли е?

20

Анонимен

преди 3 години

До 22 ЧебурашкаЕй ! Ти да не си вътре в борда та знаеш всичко ? Пускай си подадените опорки от НПОто на сорос и не се занимавай с неща които са далеч непосилни за плиткия ти ум

19

към 17

преди 3 години

България е във финансов борд от края на миналото хилядолетие. В борд е, защото българските правителства не са способни да управляват българската икономика и финанси и се осланят на външно управление. Цялата тази несамостоятелност и несъстоятелност не пречи на управляващия вожд да се бие в гърдите и да се хвали, че мат'рялът процъфтява и благоденства. На този фон Крети се загрижил за руското?!?!?!

18

Анонимен

преди 3 години

Скай нюз излъчи материал, в който анализира челния опит на водещите страни от БРИКС - Русия, Индия и Китай. Анализира го, за да се помъчи колективният запад да му осъществи сдържане. Видимо колективният запад е неспособен да осъществи нормална пазарна конкуренция и ще се мъчи да осъществи сдържане чрез солидарни санкции за нарушаване на правата на ... когото им скимне.

17

Зозо

преди 3 години

До ОбективенЯ кажи унгарците колко руски ваксини са получили до сега? Май 100-200 бр. :))))))))))))))Другото е чакане....

16

Обективен

преди 3 години

Сърбия ваксинира 1,2 милиона души,като хората имат избор между 4 ваксини.На първо място в света са по поставена втора доза.Унгарците на чакат Урсула да им разреши да прилагат руска ваксина.Наш Боко се бие в гърдите колко много шосета е построил и си затваря очите,че отново сме на опашката по всичко! А,не май отново сме начело по заболели от Ковид на глава от населението.

15

Зозо

преди 3 години

Руското ЩЕ .... го знаем, голи хвалби :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Новата Волга пак ще чакат поръчалите руската хайван-ваксина :))))))))))))))))))))) Доставиха по 1 кашон, останалото когато стане :)))))))))))))))))))) Те за тях не могат да си произведат бройки, та за износ :)))))))))))))))))))))))))) Хумор и забава!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Еми всеки си прави бизнес. За всеки влак си има пътници. В ЕС си държат на определени производители, а другите си търсят различни пазари.

13

Анонимен

преди 3 години

Къде слагате Блатная до Великите сили Китай и Индия?Водкаджийте с изключение на Аржентина ,която първа пожела руска ваксина,на никой не са доставили сериозна бройка ваксини.Просто нямат капацитет за производството на ваксини.

12

stef

преди 3 години

Общото между трите страни е че 90 процента от населението живее в мизерия.

11

Потретвам

преди 3 години

Пилците се броят наесен.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Как ги обичам такив тарикати мушмуроци, които нищо не казват, но се пъчат насам натам.Я дай една ПРОГНОЗА, какво трябва да стане, за да не са "издържали на напъна".Обаче КОНКРЕТНО, не общи приказки.Давай, ти си.

9

Анонимен

преди 3 години

Ще видим колко от ваксинираните ще издържат на напъна.За неразбралите повтарям:Пилците се броят наесен.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ангажиментите са по доставките на заинтересованите и поръчали страни.Точно както Унгария вдигна пушилка за това, че Русия ще "достави" ваксини и така и не се разбра какво и колко точно е доставила, а през това време доставките на Пфайзер и Астра Зенека си вървят. Но така е, когато има овце, ще има и вълци. Страните, които се връзват на такива евтини номера си заслужават участта и ще го ядат чепатия червен. Хак им е.

7

Анонимен

преди 3 години

И как може да имаш ангажименти по ваксиниране, когато ваксинирането е доброволно?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4"Пилците се броят наесен"Точно така.Наесен ще се окаже, че Запада е ваксинирал огромна част от няселението си и е изпълнил всички поети ангажименти, а Блатото още ще обяснява как "доставя" а в самата Русия няма да са ваксинирани и 20%.:)))))

5

Анонимен

преди 3 години

Блатото дало ли е информация колко ваксини е доставило досега и къде или пак с големите лъжи?:))))

4

Анонимен

преди 3 години

Е, те останалите производители са бели ангели, а Русия е черен дявол, защото ваксината й се търси. Пилците се броят наесен.

3

Станислав

преди 3 години

Все търсят скрита политика в нещо което е бизнес и здраве за милиони хора по света. Имат ваксина и то успешна предлагат я. А някои производители имат ваксина но я предлагат само на избрани държави. Ето при тези вторите е политика и влияние а не при първите които предлагат ваксината си на всеки който я поиска.

2

Анонимен

преди 3 години

Умните управници искащи да запазят населението си поръчват ваксини от всички, а не само от един, който не може да изпълни поръчките.