31

Анонимен

преди 3 години

До сминдух енд чесънХубавият лаф: "а помните ли, че едно време си мислехме, че има толкова глупави хора, заради липсата на информация?".

30

Анонимен

преди 3 години

Фейсбук не е интернет, колкото и да им се иска.Масово хората, които правят съдържание, се изнасят оттам, а остават само онези, дето си менкат лайкове и селфита. Ама те са синтересни само на себеподобните си и надали светът ще загуби много, ако фейса вземе, че спре. Виж, медиите няма да има на кого да промиват мозъците, а това е "о, ужас, *** световен проблем!".

29

Анонимен

преди 3 години

До сминдух енд чесънТи ежедневно го доказваш!!!!!!!!!!

28

сминдух енд чесън

преди 3 години

Единствените пречки в интернет са неграмотността и прoстотията.У нас изобилието от тези качества е факт.

27

Мъни Моней

преди 3 години

-Кави са тези пазители на реда навсякъде , Джийвс, дори в интернет? - Фашисти , сър!

26

.

преди 3 години

Мен лично ме дразни ,че почнаха да се вживяват като пазители на "обидените" и непрекъснато тормозят хората , тва не се казва , онова хейт спийч , булийнги т.н. щуротии , къде е свободата на словото ?

25

Спокоен

преди 3 години

Идея си нямам защо използвате думата "интернет" като синоним на социални мрежи и подобни? Лично аз не съм имал проблем да достъпя съдържание където и когато си поискам. Технологията "интернет" на този етап не подлежи на цензура.

24

Анонимен

преди 3 години

Та те затова го измислиха и наложиха Интернет, за да имат пълен контрол на информация, пропаганда и обществено съзнание...

23

Тритон

преди 3 години

Всичко отива на зае*и откакто " ОТКРИХА" КовидО и стартираха" пандемията" . Оти сега нема връщане назад. Нови правила - нови " НОРМАЛНОСТИ". И както върви скоро ако не си ваксиниран няма да можеш да получаваш елементарни блага и ще си ограничаван. А ако не си случайно хомоСапиенс или поне *** то за теб перспектива няма... На здравни мерки от " загрижени " за здравето ви хора ли ви прилича ? Щото на мен на чиста проба ограничаване на свободите на хората. Може и да бъркам..

22

opa

преди 3 години

Децентрализация и блокчеин, това е бъдещето на свободния Интернет. Биткой беше само началото. Няма как да забранят свободата на хората, нито да я ограничат, единствено може да им промиват мозъците на масите, но винаги ще има група хора, които осъзнават какво се случва и да се противопоставят на Новият Световен Ред.

21

Анонимен

преди 3 години

Що

20

Колето

преди 3 години

До Анонимен 21Ама ич не си у час.Грам даже.

19

Анонимен

преди 3 години

Vpn+tor и нета е твой

18

Няма страшно

преди 3 години

Някога влизахме в нета да изкажем мнение, да сме анонимни или свободни. Сега предпочитам да изказвам мнение, където няма мобилна и други връзки и в тесен кръг. То не са регулации, то не са права,бисквитки, шпиони, вируси, крадци, измислени закони..

17

Анонимен

преди 3 години

В даркнета няма ограничения

16

Бау

преди 3 години

нормално. Едно време ***-конспиратора можеше да разкрие "истината" само в кръчмата. Сега пред стотици си говори глупостите.

15

Анонимен

преди 3 години

Абе, както е тръгнало скоро единствения начин да влезеш в интернет шъ бъде след въвеждане на личен код в който ще фигурират личните ти данни плюс снимка!Ха, после *** и напиши какво е личното ти мнение.

14

Тъпанар

преди 3 години

Бе какви социални мрежи. Те тук, в този световно неизвестен сайт думи като ***, ***, *** и прочее са забранени и цензурирани от години. Да ме прощавате за звездичките, които ще се появят на мястото на написаните от мен думи, които даже не са вулгарни или обидни. Скоро и на мястото на думите "мъж" и "жена" ще започнат да слагат звездички.

13

Факт

преди 3 години

Има терористична програма използваща Фейсбук и Google.play като тригър думи!

12

До 6

преди 3 години

Много ги мраза. Ако знаят колко ги мраза на момента ще си сложат край на живота