17

БАНко

преди 3 години

РУСИЯ ПРОПУСНА ОЛИМПИАДИ ЗАРАДИ ДОПИНГ !!!ЗАЩИТАТА НА ДРУГИТЕ Е ЖАЛКА

16

Анонимен

преди 3 години

Вуйчо Ваньо, Върбнов се е уредил, щото има такива, като него същите, да го вземат на работа. Срамно е за телевизията и много е показателно каква е журналистиката в България. Долна и покварена, както всичко в тази страна. Просто хората са изначално покварени, развалени. Corrupted - неработещ, развален.

15

Анонимен

преди 3 години

Аз защо просто не ги разрешат всички химии? То се знае че всички ги вземат но само някой ги хващат.По добре да отпаднат тези забрани и най назобаните да спечелят. В 21 век без химия не може. То всичко около нас е химия и синтетика. Като почнеш от пластмасите, полимерите, материалите за всички потребителски стоки и стигнеш до храните, земеделието и животновъдството. Всичко е химия и синтетика. Естественото остана в 20 век.

14

Пичоко

преди 3 години

Спортистчета друсарчета, нищо не става от тех и от спорто...

13

Тошо

преди 3 години

Жалко е,причина има, но каква е ....времето ще покаже, но си личи че момчетата нямат общо със случая, ....какви са тези треньори, лекари, къдеса гледали, ....не бива така да се прави., жалко е заамчетата, но дано се намери причината , а и защо не си направят 2-ри тест ...да не би там ...да е заровено кучето?

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен8Нищо не знаеш за силовите спортове. Аз като дете тренирах Вдигане на тежести. В спортно училище. Тренирах докато не дойде време за казарма. Тогава започнаха и да ни подготвят за забранени субстанции. Кога да ги взимаме, колко време, после ги спираме - за колко време и т.н. Тогава спрях със спорта и отидох в редовна казарма.Аз бях в категория 67 кг. (такава имаше навремето) и кляках със 150 кг. Проблема беше че не можех да си намирам анцузи и панталони. Краката ми бяха развити.

11

Анонимен

преди 3 години

Всички зобят. Майкъл Фелпс пък се скъсваше от зобене, ама смеят ли да го хванат

10

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

До Анонимен 8Сега, повече от година след зоба(няма как да го засекат), клякам със 140кг без проблем, в момента лично тегло 81кг.Дали зоба не прави спорта, а?Евала пичч - написал си го кратко и ясно, а туллупите нека цъкат минуси...пък дано им се разведри деня.

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

По новината кФо да коментирам...Ами няма спортист с медал в света, който да не е взимал хапове.Важното е да се знае дозировката и за колко време организма се чисти, а второто е индивидуално за различния организъм и съответно метаболизма му.Арабаджиев беше добър треньор и химик, но трябва и държавата да има лоби, което ние отдавна нямаме.Разсмя ме Върбанов- тая карикатура на мъж и *** пак се е уредил. Бачкай бе паллячо, с микрофона никой не те взима насериозно. Артистче от болшой театър

8

Анонимен

преди 3 години

Аз между другото подкрепям една идея: да разделим спорта на две, чист и фармацевтичен.При чистия, да тестват всеки месец и който го хванат - го местят при фармацевтичния. Да видим къде е лимита на фармакологията и къде е лимита на чистото човешко тяло. Все пак, ако някой иска да пие умопомрачителни дози хапове, нека го прави, аз ще гледам с интерес резултатите!

7

Анонимен

преди 3 години

"Ама надали нещо са му дали- допингът е скъп, а в този спорт пари няма."Боже, как ще е скъп допинга? Засекли са му "станозолол"(стромба). 100 хапа по 10мг са 30 лева. При неговия прием от 36 хапа, това са 10лв на ден...

6

Анонимен

преди 3 години

За плуването не знам как е, но ще ви кажа при силовите движения. Спорт 5 години чисто и можех да клякам с 115кг, при 75-78кг лично тегло.Зоб месец и половина, първи в живота, рекорден клек с 180кг при 86кг лично тегло. Сега, повече от година след зоба(няма как да го засекат), клякам със 140кг без проблем, в момента лично тегло 81кг.Дали зоба не прави спорта, а?

5

Анонимен

преди 3 години

Пускам сАлза. 36 хапченца в чашка и няколко инжекциики и така. Има една приказка: "Кой ми *** в гащите.". Ей така на доверие нищо не се взима. Личният му треньор трябва под лупа да следи какво му дават. Ама надали нещо са му дали- допингът е скъп, а в този спорт пари няма. Самичък нещичко си е взел, дето един прЕател му казал, че много помага и като го гледаме какво е простовато момчето, наистина не е знаело, че е забранен препарат.

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно нещо е професионалния спорт. Да се чудиш кой заслужава медала: спортистът или докторът. Ама и фармацията е голяма работа, то хапчета за 200 метра бруст ли не искаш, за вдигане на тежести ли не искаш, за Корона вирус ли не искаш! Всичко има, само да се навиеш да ги пиеш!

3

Анонимен

преди 3 години

Уф, вярва ли някой на артиста репортер Димитър Върбанов. Я се сетете за какво го наритаха от Господари на ефира.Точно толкова е "обективна" и тази новина.

2

Бай ви Ганя

преди 3 години

Този Минковски барабар с доктора Любомир са несменяеми от 2004 година. Колко плувци избягаха. Националния шампион на Унгария беше българин, но тук поради това, че не вземаше хапчетата го отписаха от отбора, а там стана шампион с национален рекорд на Унгария. Изгонена некадърниците сами. Неволята няма да дойде.

1

Анонимен

преди 3 години

А не бе, той даже не подозирал човека че го тъпчат с анаболки. Между другото имал лека болка в топките, подкожните мазнини почнали да изчезват сами от себе си и много му се ходело по жени, съпроводено с необяснима спорадична агресия. И съвсем защото само талант има, почнал да покрива световни нормативи. Той си мислел че гена му е добър...Хахахах, айде, айде. Тия дето са пробвали спорт без зоб, знаят колко далече от минималните олимпийски нормативи попадат...