24

Анонимен

преди 3 години

До 28Ти носи достатъчно пари в къщи, пък аз ще гледам децата и ще поддъжам къщата. ама не можеш, нали?! Аз трябва да не съм еманципирана (да върша всичкото домакинството и да гледам децата), обаче освен това трябва да работя на пълен работен ден, щото ти ( големия мъж) не можеш да изкараш достатъчно пари за семейството.В България сте масово мрънкачи срещу женската еманципация, но некадърни до безобразие.

23

Анонимен

преди 3 години

До 28Интересното е как все мъжете знаете най-добрр каква е нашата роля... Хайде сега обратно в 19 век.

22

Анонимен

преди 3 години

До 27Истинските задължения на жената са да се грижи за домакинската работа да ражда и отглежда деца.Когато в България жената си знаеше мястото ,населението се увеличаваше ,сега сме най-изчезващата нация в света ,точно поради еманципацията на жената.

21

ЦИНИК

преди 3 години

Бравос ! Начи се пак има умни ора около 70милиона кадя са осъзнали че за два пръста попикано месо не тряа си жертват ни парътъ ни свободътъ.

20

Мяу

преди 3 години

Не питайте защо има 70 милиона ергени. Те са мързеливи като болшинството българи и не са желани за бракосъчетавали. Търсят на коя на врата да се метнат и да я уморят.

19

SS

преди 3 години

Да питам женската аудитория ? Ако не може жената да готви,то тогава за какво ми е ? Мойта не е спряла да готви.Защото аз не мога.Облекчил съм и труда възможно най много.Повече какво да направя ?

18

Анонимен

преди 3 години

Ми тогава много от нас ще станем милионерки.

17

Фи

преди 3 години

Не само ,че ще си върши задълженията по дома ,ами и песен любовна на три гласа ще пее.

16

Така е

преди 3 години

при Китайският Комунизъм Едни Винаги Взимат, други Винаги дават. Свиквайте, щото Европа вече 12 месеца е под Китайска Комунистическа Окупация и Брюксел прави каквото Пекин нареди, плюс праща всичките ви пари на Пекин в замяна на маски Сделани в Китае!

15

Анонимен

преди 3 години

Това е доказателство, че жените навсякъде са еднакви. Не могат да убиват и тровят.Не могат да печелят наравно с мъжете и търмъчат пари за всяко нещо.Жените и парите са коренът на Злото.

14

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ КИТАЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА НЕНАРОДНА РЕПУБЛИКА АКО СИ ОТ ПАРТИЯТА ЩЕ ТИ ПОСТАНОВЯТ ВСИЧКО В ТВОЯ ПОЛЗА!!!ТЯ Е БИЛА ЧЛЕН НА ПАРТИЯ ТОЙ НЕ Е БИЛ :D

13

XuTbP5bP

преди 3 години

БГФемен в действие :D Най-забавното е, че цитирате най-пропадналите "статии". :D

12

До 6

преди 3 години

Ами като не ти изнася разведи се. Не си вързана за мъжа ти.

11

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тука Баце ще го осъдат ли, или да у Китая? Що вреди е нанесъл, нема такава броеница в китайско

10

SS

преди 3 години

Моята готви и върши домакинската работа.Навремето когато беше бременна със сина ни наех гувернантка да върши това.Която впоследствие малко ни окраде ,ама това е друга тема.Направил съм и кухня 41,5квадрата с всякакви уреди шкафчета,транжорна,печки,и т н.Сложил съм и един телевизор на стената и тя върти фолклорните канали.Не ме пуска и мен вътре.Доволен съм.Готви ми и ми угажда.

9

Анонимен

преди 3 години

Номер 3, деца не си гледал 100 про. Щото кат се даде на ясла и се почват едни боледувания да ти се отще, че си го дал за 3 дни в месеца.

8

Анонимен

преди 3 години

Повечето мъже като се оженят и смятат, че жената е длъжна да отглежда тях и децата, да поддържа къщата, да спретва закуски, обади, вечери, да се грижи за възрастните, да ходи на работа и какво ли не. Всъщност семейството се прави от двама.

7

do 6

преди 3 години

Както го научите мъжа си. Имам познати, които не пипат домакинска работа. Мъжете им готвят, изкарват парите и дори им се налага да плащат на жени за почистване.Имам и от другата крайност. Мъжът си харчи неговата заплата за разни "важни неща". Вкъщи се пльосне на дивана или пред компютъра. Жената чисти, готви, грижи се за децата и дори осигурява средствата за храна и сметки.

6

Кръстьо

преди 3 години

А насрещен иск за с.кса ? 5 години са това, а тарифите не са никакък малки ...

5

Да не се е женил

преди 3 години

Вече без пари, не само не можеш да се ожениш, но да не можеш и да се разведеш. Бракът е отживелица, която е измислена от религията. Предхристиянският мъж и жена са били полигамни. А съвременият брак е за идеалисти, да се залъгват цял живот колко им е хубаво. В днешно време за 5-10 години, може да ти се наложи да смениш професия, да смениш град, дори държава. Ако другият не желае си длъжен да се съобразяваш. И така единият губят. Обикновено желаещият да се развива, да расте, а партньора - ремарке