26

Анонимен

преди 3 години

Без кола съм и ми е супер ! Не робувам на някаква тапицирана консерва, само да й плащам бензина, ремонта и данъците !!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Сега самата кола се кара по-лесно което е вярно, но самото шофиране в София примерно не е приятно. Проблема тръгва още от школите и стига до пътищата и контрола по тях.

24

До Възрастен

преди 3 години

Наборе, какво беше шофирането ти през 70-та? Много по спокойно и по сигурно, въпреки, че колите ни бяха като каруци. Каквото и да стане на пътя, като в приказката за неволята, всеки се оправяше и на пътя не е оставал. Скоро гледах едни игани, купили си(или откраднали), обикалят около скъпа кола и не знаят какво да правят. Спряла на пътя и те я гледат като телета. Сега коли има, ама сигурност няма!

23

Анонимен

преди 3 години

До ВъзрастенА каква е разликата?

22

Възрастен

преди 3 години

Ти правиш ли разлика и какво общо има между турчин и ром бе 20 ??? Явно не ! Тук от коментиращите няма нито един ,карал автомобил през 70та,но всички са наясно с всичко. Ех,момчурляци голобради ,не знаете наистина какви късметлии сте!!!Има огромна разлика и в колите и в пътищата /и улиците/

21

Анонимен

преди 3 години

Много Фончовци има вече, щом и те карат

20

Оди пеш

преди 3 години

И после като светне "check engine" и отиват за смяна на двигателя или сменят колата. Шофьорските "книжки" се наричат "Устройство на автомобила", "Закон за движение по пътищата" и "Правилник за прилагането на ЗДвП".

19

Анонимен

преди 3 години

Абе по трудно ставаЕдно време нямаше толкова безумци .Вчера един се опита да гази хора на пешеходна със сто. Почти успя. Явно тренира.

18

защо

преди 3 години

"Шофьорът шофира"Нелка, всичко в статията е за подлогът " шофьор" и нищо за глагола шофирам. По- добре смени заглавието на "Как по-лесно стана на шофьорите...."

17

Анонимен

преди 3 години

Да, шофирането е много просто нещо, ама не за прости хора.Самото движение, правилата и законите обаче са много по-сложни от преди 50 години.

16

Док

преди 3 години

До Колкото по-лесноПоредния ***, карал или все още каращ Москвич или Лада си ти. Има статистика. Прочети я. При 10(десет) пъти по-малко коли на пътя до към края на 20ти век спрямо сега не сме падали под 1000(хиляда) жертви годишно.

15

Колкото по лесно,

преди 3 години

толкова по опасно. Днес сулю и пулю се качиха на коли и по улиците настана мор, спомнете си за Милен Цветков, загина от един п ростак. С такива се напълниха улиците, каква полза, че колите станаха модерни? По добре с коли като на Флинстон, но да сме спокойни на пътя, сега сме като камикадзета!?

14

Ванката

преди 3 години

Достъп без ключ, ама с ключ в джоба..., който после се оставя в чашката на таблото и се забравя милион пъти...

13

Анонимен

преди 3 години

Абе подсещате ме с тази статия,да го питам шофьора ми дали му е лесно.Иначе питах пилота ми и капитана на яхтата ми,не се оплакват да им е трудно нещо...

12

Високотехнологичен

преди 3 години

Моята кола пикае вместо мене.

11

Петко

преди 3 години

Да не беше ставало толкова лесно. Живеем в свят задръстен от нахвърляни ламарини навсякъде и няма място за хората. Колите трябва да станат скъпи и трудно достъпни за да чисто и свободно ,както едно време играехме топка по улиците.

10

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига щуротии. Карам автомобил ,произведен 2014г и няма нито камера за задно виждане, нито навигация, нито функция "умен автомобил".

9

Handel

преди 3 години

До Анонимен 8"автомобил който не тръгва ако си пил и още какво ли не"Но ако си се надрусал може.

8

Анонимен

преди 3 години

Карайте нещо бе хидравлика, тогава ми говорете са "лесно".

7

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не е по-лесно. Питайте Стара Загора! Като дойдат в Пловдив и свят им се завива.Преди 50г е било по-лесно. Нямало е този трафик, който е наличен в момента.