25

дедо Ташунко

преди 3 години

Като видя физиономията на това човешко недоразумение, разбирам, че света изтрещя напълно!

24

Не съм експерт

преди 3 години

До 25Напълно съм съгласен с теб за преходността на земното и че има далеч по важни неща от колибата в която живее човек. Обаче езика който имаш и начина по който говориш ми показва че си много далеч все още от духовните ценности :) . Знаете ли до какъв извод съм достигнал след 50 + години живот , че радостта от живота ми не зависи от това колко парадира някой с успеха си нито от това че някой гадняр се е провалил... Тя е във вътрешното отношение на човека към живота и всичко останало.

23

пияница мистик

преди 3 години

До 25За 400 000$ в Лос Анджелис можеш да си купиш само каравана на някой паркинг. В момента апартаментите в София до докторската градина на "Шипка" са по 1 милион евро, а балдъзата си купи къща в някакво забито село в Англия за 450 000 паунда. Тия дето ги пишеш от наследствената си панелка в Люлин ги разправяй на някой друг :)))

22

Анонимен

преди 3 години

Глу-пак пияницо, панелката си я вреш ти, знаеш къде. Моята къща в Лос Анджелис в момента е оценена на $950,000. Купих я за $400,000. И пак знам че тея неща са преходни и далеч маловажни. Ти си лапай мухите и се кланяй на милиардите де, никой не те спира. Само че за мен истинските неща са далеч над материалните.Да не се задавиш само...

21

пияница мистик

преди 3 години

До ОбективенТака е, прав си, отдалеч се вижда, че сте гъсти с Билю :)))) И аз съм бил веднъж-дваж, ама не може да носи на домашна ракия. Пада на втората чаша :))))))

20

пияница мистик

преди 3 години

До 22Май не си разбрал че квинтесенцията на есенцията е докато си жив на този свят, да живееш охолно. И ти няма да си вземеш панелката на онзи свят, ама живееш мизерно, а те пребогато. Ето това е разликата. Иначе всички ще умрем, споко

19

Анонимен

преди 3 години

Самозабравилите се милиардери или са забравили или не са научили че всичко това което го имат, нито ще го вземат с тях в гроба, нито ще остане "тухла върху тухла", но ще стане на прах. Дано да се наситят достатъчно че тоя живот е кратък а за следващия богатството и парите няма да помогнат.

18

Анонимен

преди 3 години

За американците не знам къде живеят,*** всички български политици от БСП,ГЕРБ,ДПС,ВМРО,СДС и др. ,,недоносчета,, както би се изразил и ТаТо, чиято Майка е БКП.Всички те живеят на едно и също место около София,и там пиле не може да прехвръкне без да бъде засечено от службите.Дори и маститите ни мафиоти и гангстери живеят там.Та пишете за България първо,после пишете за хора които са с доказан произход на парите си.

17

Друг анонимен

преди 3 години

До АнонименТова не са парите с които разполага. Основния процент са акции които притежава.

16

Анонимен

преди 3 години

Едно от най-красивите места по света са южна Азия и Амазонка, но южна Азия е уникална, дано не я опропастят и замърсят и там!

15

Анонимен

преди 3 години

Ако имах неговите пари, щях да живея на Луната. Кога милиардерите ще се преселят там?

14

Обективен

преди 3 години

С Бил Гейтс много се имам и два пъти съм ходил в имението му. Наистина е огромно и луксозно.

13

Любопитен

преди 3 години

А къде живее Сорос?За един приятел питам.

12

Бива, бива, ама...

преди 3 години

Земята е с площ от 5,35 акра, а жилищната площ е от 29 хил. кв. м.Тудоро, Тудорке, защо си тъй проста?Не бих те държал и един ден на работа!

11

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВинаги е странно като обявят кой какви милиарди, милиони има, а по-света има толкова мизерия и глад. Има нещо сбъркано и то тотално.Брейййй! Колко сеслкомалоумни заключения :)

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7"Хрънмрън теее мноо смотани аа аууу ко ми са праят, аа не стаат мса мятката"Ей така звучиш! Но споко - вече приключва този 200 годишен експеримент!

9

Анонимен

преди 3 години

Където искат да живеят тези болни мозъци само да са по-далече от нас!

8

Анонимен

преди 3 години

За разлика от руските олигарси, които са си накупили имения далеч от Русия и са си изпратили там жените, децата, тъщите и учинайките, американските милиардери всичките си живеят в САЩ.

7

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да имат нямат вечност, един ден ще напуснат този свят. Винаги е странно като обявят кой какви милиарди, милиони има, а по-света има толкова мизерия и глад. Има нещо сбъркано и то тотално.

6

Анонимен

преди 3 години

Това е защото не са виждали Люлин. Веднъж ако го видят, всички там ще искат да се преселят.