15

Анонимен

преди 3 години

Трай, коньо за зелена ливада...

14

Аз

преди 3 години

Много разпиляно взимаха решенията досега и все със закъснение... Вчера каза какъв е планът, но избегна да потвърди предишните твърдения, че няма да има "имунизационни паспорт" и даде надежди нахората, че след четири месеца всичко ще е по старо му... Дано не е поредният път на фалшиви обещания. Иначе в момент тече третият локдаун, така че той не отрече категорично възможността за четвърти... Дано скоро се пооправи положението по целият свят!

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя наясно ли е изобщо със ситуацията. Отварят най големите заразоносители първи... и заведения на открито само, щот времето в англия позволява това. ***. Кажи направо че гледате как да унищожите голяма част от човечеството бавно и мъчително.

12

Анонимен

преди 3 години

До ганьоСамичко си, фашистче, а като са самички фашистчетата, нали знаеш какво става с тях?

11

ганьо

преди 3 години

Точно така. И ***, който вечно се обуначва от конспиративни теории и не иска да се ваксинира, да не може да пътува никъде, след като няма имунизационен паспорт.

10

Англофил

преди 3 години

Този прецака Лондон като кмет, пусна скапаната идея за Брексит на ***, сега цака цяла Англия като премиер, трябва да бъде изхвърлен и съден като незаконния му брат отвъд океана Тръмпета!

9

Генерал Зима

преди 3 години

Приказки за наивници.Ваксинирайте се и се връщаме към нормалното. Въпросът е, кой и защо го направи ненормално?

8

1984

преди 3 години

Всички се смеят за слагането на чип, но не виждам каква е разликата, ако ще ни трябват имунизационни паспорти в ежедневието. За един вирус видяхме толкова гестаповщина, колкото през социализма не сме виждали.

7

Анонимен

преди 3 години

това означава ли, че жените им ще станат малко по-хубави или ще са същите урунгели?

6

Анонимен

преди 3 години

Джонсон е по-голямото зло

5

Анонимен

преди 3 години

И тези ще се върщат към "нормалното" :) Само дето това, към което ще се връщат, ние в момента го имаме.

4

към средата на май

преди 3 години

ще обявят с фанфари, че има нов рязък ръст на случаите и се налага трети локдаун. Хич не се лъжете - тея от глобалното правителство са като питбули и като захапят хватката е мъртва.

3

Анонимен

преди 3 години

Страхливци!Бойко вече ни връща свободата и слага край на омаскаряването!И с ваксини за 50х ще ваксинира 5млн!

2

Анонимен

преди 3 години

Овце!

1

ВЕЧНИ МЕРКИ

преди 3 години

"Условия за вдигане на локдауна, които са:1. Масовото ваксиниране да продължава да върви по план.4. Новите щамове на вируса да не променят фундаментално риска от вдигане на ограниченията."...значи няма да дигат лукдаона и през юни.