13

Анонимен

преди 1 година

аз мисля , че понеже всичко ще поскъпва , ток , вода и ни пробутват тука ледено моржуване

12

Анонимен

преди 3 години

до 12Знаеш ли какъв ти е пробема, Иване? Мисля, че през комунизма си живял някъде в дълбоката и мрачна провинция, беден и мизерен и сега си мислиш, че голяма работа! Тиходиш в гръцките чукари, леле ти си бил голяма работа

11

иван бурканов-голф

преди 3 години

Аз пък ходя да моржувам в Гърция, защото там е безплатно. Има и шезлонги и маси и водата е бистра като стъкло, защото там не изливат канализацията и т.н.

10

Анонимен

преди 3 години

Това което правят е много полезно.

9

Анонимен

преди 3 години

С маски ли плуват?

8

вово

преди 3 години

Преди години в началото на Юни при температура на водата от 12-13 плувах около един час и нещо. На другата сутрин така ме резна дикопатията, че горе долу една седмица си лежах в кревата! Освен това мисля, че хора с високо кръвно не трябва да влизат и плуват в студени води!

7

Анонимен

преди 3 години

Все тая ,времето им отдавна е минало.

6

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Не виждам гайди, байраци и тъпани.Значи не са юнаци.

5

Saki

преди 3 години

то няма лошо, но навсякъде само възрастни пенсионери. Правят това ,правят онова. Но липсват млади хора. Къде са младите,защо няма млади хора,а навсякъде старци ?

4

бай Даньо

преди 3 години

Голям купон е морето при тези температури . Усещането е не да ти е студено а те болят кокалите ... при 2-3 градуса температура . Процедурата беше влизаш като стрела излизаш като куршум . Във Варна беше още по добре защото има едно място минерална вода топла на самия плаж ( локвата) и като ти замръзната топузите в морето бързаш да ги размразиш в локвата. Ефекта на бърза смяна студено -топло е добър масаж.

3

морски

преди 3 години

Само поздравления за тези хора . Така си каляват тялото и душата !!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Ще вляза другия път, веднъж влязох на морето във Варна малко над кокалчетата да ме залеят вълните след 2 вълни излязох набързо и вазирах със 200 да си топя краката във гореща вода със морска сол, Ай сиктир бе, хората са измислили огъня за де са топлят.

1

Асан

преди 3 години

Вий не сте живели, докат не сте плували у кофите.