38

Анонимен

преди 3 години

Нема пари батко затова как се патува без пари

37

popa ot razgrad

преди 3 години

нормално е младите да не могат да правят разлика между живота и смъртта...

36

толерантен

преди 3 години

Трябва ли да се срамуват "работещите" в сор оските "медии"? Заради простотиите, които разпространяват.

35

Анонимен

преди 3 години

Скоро няма да има нужда от полиция, защото сами ще си паздаваме правосъдие кой ккто го разбира. Дотам ще ни докарат, че да почнем да се нахвърляме един на друг и предстои голям цирк, ама не особено смешен.

34

Анонимен

преди 3 години

До БЪЛХ,АРИЯНе си съвсем прав. Хората се срамуват от облеклото си и от външния вид като цяло, също се притесняват да говорят излишно, за да "не се изложат". За тези неща се съобразяват с чуждото мнение. Но да се срамуват от това, което вършат, за повечето хора е абсолютно непознато.

33

Анонимен

преди 3 години

Както се казваше в една чужда мисъл:Не е достатъчно да имаш съвест. Трябва още и да те гризе.Но... каквото ти разбира cвиня от кладенчова вода, за нея всяка локва е вода и точка.

32

Уханска Спиноза

преди 3 години

разбира се, че трябва да се срамуват, Уханската Спиноза е ужасна болест предаваща се по полов път!

31

Шеф

преди 3 години

Срамно е да! Не е срамно обаче да ми бачка за шестен и пеесе на месец.Незнам колко излиза на час три,четири леа.Моят син в чужбина от 10? и нагоре на час.Викам му стой си на *** да не те взема при мен.:)

30

Джо Байдън-Избрания

преди 3 години

Значи е срамно да пътуваш заради пандемията, а не е срамно да я предизвикаш, за да може твоя пионка да спечели едни президентски избори през 2020 г.

29

Пунта Кана

преди 3 години

Шшит тихо,ще ви стане лошо от толкоз много напъни.А сега към Пунта Кана Райски екстаз.Който може го може.Аиде хващаите пътя.

28

Анонимен

преди 3 години

Да, кофти е. Истината боли.Но нищо не я променя.

27

Анонимен

преди 3 години

До 22Ти от кой народ си? Я кажи, да се дивим малко.

26

Анонимен

преди 3 години

Не вярвах, че ще доживея такова заглавие. Не вярвам, че ми се случва по няколко пъти на ден да не вярвам какво чета ...

25

Анонимен

преди 3 години

Освен егоистично е и лицемерно да пътуваш в пандемия.Да оправдаваш свои лични егоистични цели с велики дела.Това е въпрос на съвест, а тя както знаем няма откъде да се купи, ако ти липсва.

24

Чоко

преди 3 години

Е**си безсмислената статия- да ме е срам, че пътувам. Тези т**и политици и джурналя, които им прислугват, скоро ще искат да ни казват кота какви емоций да изпитваме, кога да дишаме...смееех гоуем.

23

@

преди 3 години

Срамно е да си ***, а именно да се срамуваш заради това, че си живееш спокойно без да те интересува мнението на индиотите паникьори.

22

Анонимен

преди 3 години

Не е срамно да се срамуваш, срамно ще е ако пътуваш и не се срамуваш от себе си. Тези дето пътуват и не се срамуват те са загубили човешкия си образ, а тези дето се срамуват и пътуват те са най-съвестните хора.

21

Анонимен

преди 3 години

Трябва ли да се Срамуват хора ,които нямат средно образование ,не могат да Четат и говорят /?!/ да имат Шофьорски книжки /?!?!?!?/ ...????Трябва ли ,хора ,които ,не могат да подредят *** едно изричение в Правилен словоред ,да са Народни Представители ,Министри и ,какви ли още не ?!Срам ,срам ,,,,,,колко да е. ..Срам !!??..и журналисти ,които ,бъркат т с д ..?!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Коментиращите в днес.бг, които са против ваксините и не се поддават на лъжите за измисления вирус са много. Някъде към 9-10 милиарда. Нормално е като са по-мнозинство от мнозинството да са със самочувствие.

19

Анонимен

преди 3 години

Чак пък да се срамуват?! Е, може малко да се страхуват от мерките на правителствата, от тестовете, от ваксините.Какво ви става, гъзетари по всичките земните кълбета, и да пишете ли срещате вече трудности?