22

ти да видиш

преди 3 години

От цялата статия изводът е един: т.нар. ЛОКДАУН не само не помага в "борбата срещу ковида", а е опропастила живота на хиляди и милиони италианци под една или друга форма. Прословутата италианска мафия,която неофициално дърпа конците в страната от 50 г. насам,след "мерките" официално контролират много сфери, след като около 45000 фирми са изкупени,най-вероятно от тях.Локдауна е политическа заигравка с хората,НЯМА НИЩО ОБЩО С ОПАЗВАНЕТО ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА.

21

Анонимен

преди 3 години

Мда, докато Италия беше в локдаун, нашите *** тичаха по Шипка да празнуват 3-ти март. Абе, голям срам брахме тогава...

20

русенец

преди 3 години

Италианските бизнесмени се застрелват, нашите стоят на стипендия от държавата и все им е малко.

19

Анонимен

преди 3 години

А бяха времена, когато италианците прегръщаха китайци по площадите, защото ония "не били вирус" :)

18

Баро Вкаров

преди 3 години

***,сър!

17

Анонимен

преди 3 години

До Порка МизерияКъде видя, евреи, бе? Освен, че водят в самочипирането и самоубийственото ваксиниране... Конспиратор, ама непоследователен нещо - аман от омразничета

16

УТРЕ

преди 3 години

Под ключ, заключени, затворени... Какво значение има тук дума една чуждица, като милиони са жертва на невежество и конспираций. Живи и здрави да сме, кой както намери за правилно.

15

Гошку

преди 3 години

Спрях да чета до словосъчетанието "кислородни абсорбатори" Няма да изплашите мислещия човек, пичове. Статията е написана да всява ужас в мозъка само на овчедушни зелени еуглени!!! Баста и повече паста!!!

14

тъй де

преди 3 години

Определено станаха по-хахави.

13

Ахмед

преди 3 години

Ще съсипят и тази прекрасна държава

12

Анонимен

преди 3 години

В Рушия с ковид без ковид все си е Третия свят. Няма голяма разлика в Рушия. Нормално.

11

Анонимен

преди 3 години

До ПинккТочно така. Държавата е на това дередже щото държавата - това са хората.Простотията лесно се управлява.НЕВЕЖЕСТВОТО е тъмна страна.Ковид пландемията е една от най големите измами заедно със спин рак и диабет.;

10

 do 10

преди 3 години

До Анонименкакъв ковид в русофилистия, там бляда като се натаралянка с фалшива водка и незнае с месеци дали е жив и ли мъртъв ти ковид

9

Анонимен

преди 3 години

В Русия няма локдаун, само в началото имаше за кратко, но там вече са забравили какво е ковид-19.

8

Гост на сайта

преди 3 години

Не прочетох нито ред, одвъд заглавието.Ще ме прощавате, но имам няколко грама останало себеуважение.Лека

7

Пинкк

преди 3 години

Локдаун си е локдаун.От всичко много разбирате,много знаете и много можете- всичколози.Наи много можете махна да намирате,съвършенните те,Българи.Затова държавата Ви и Вие сте на това дередже.Но не спирайте,продължавайте да търсите под вола теле.Умеете го.

6

До 1

преди 3 години

Много си прав, че трябва да се използва българската дума затваряне, но тук хората са чуждопоклоници и само загрозяват прекрасния български език.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Италия се издържаше от...туризма.Сега с тези ограничения той е...стопиран.Сигурно се търсят резервни вариянти,като маслини,портокали,вина,коняк,но всичко туй е мижава работа на фона на милионите туристи,оставящи...милиарди в страната.Пак ще дойдат,до тогава италианците да си...починат от тарапаната и малко да...живнат;всяко зло,за...добро.

4

до 3

преди 3 години

Как блокиране? Това е абсолютно демократичен и цивилизован локдаун, който не ограничава никакви демократични права, даже дава повече демокрация и увеличава правото на живот. Думи като блокиране, затварянее, затвор и прочие са недемократични и неверни. Те значат ограничаване и потъпкване на основни човешки права, а това е локдаун - гледай как демократично и цивилизовано звучи. Пети локдаун, шести локдаун... Демокрация, творчество, красота!

3

до 1

преди 3 години

Нямаме, защото тази дума е западна измишльотина. България такъв нагласен панаир не беше преживявала, ама вече преживя. Не говоря за вируса, а за начина, по който се реагира на него.