38

Анонимен

преди 3 години

Единствения нормален президент в историята им е този човек! Махна се и бомбардировките в Близкия изток започнаха!!

37

Анонимен

преди 3 години

За макдоналд ли говорите? Аз тия гадни и отровни хамбургери не ги кльопам!

36

Анонимен

преди 3 години

Тнвитър, инграм, фистбук - това са просто едни обори за събиране и облъчване на трите мозъчни клетки на всекакъвдобитък. Човечеството е една инертна маса в ръцете на няколко демона, които дърпат конците. Купувайте боклучави стоки, яжте отрови, гледайте плиткоумни шоута и пийте шльокавица- това е животът, който ви продават. А, най-вече се радвайте на новата си таратайка и плащайте кредити доживот.

35

ББ

преди 3 години

опита се да рекетира 130 милионното население на Мексико да му финансират стена...Берлинска...Мексиканска..в същото време 60 милионна Германия финансира бизнесите му през Дойче банк...явно финансирани от Русия през Германия...целта е разделението на САЩ..децата на американците пазят Германия от десетилетия и умират за Свободата на Европа...те финансират бизнес на приятел на Путин създаващ разделение в САЩ...и ви е страх да го споделите...милиарди го виждат...какво лицемерие

34

ББ

преди 3 години

хаха..."пийте дизифенктанти",нямащ какво да каже,фалиращ...отмъщава злобно на платформи даващи Свободен достъп на милиарди по Света да изразят мнение...последовател на Хи.лер и дон Корлеон. ...какъв позор за човечеството...САЩ да гласуват закон да бъде зачеркнат от Историята на този Велик и Сводолюбив Народ...Тръмп е позор за човечеството и САЩ!!Съд...криминален съд!!!

33

Учуден

преди 3 години

До бай ДаньоБайчо, ти май и първо отделение нямаш, а? Как можеш да сравняваш социална медиа с някави уж новинарски сайтчета? Платформи от рода на Туитър не са медии, и затуй имат защита с 230. Туитър трябва да бъде санкциониран и му се отнеме 230 щом се прави на медиа! Иначе е фашизъм или комунизъм.

32

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален ще се върне към фашизма на Twatter и Facecrook? Мусолини и Хитлер могат само да им завиждат.

31

бай Даньо

преди 3 години

Мда, така е бай Тръмпи! Ха-ха! И аз нямам намерение да се връщам в един сайт където мъдератора ми забрани достъп... Баси детската градина! И тоя клоун беше Президент ъф дъ Юнайтед Стейтс!? И мороните му още не могат да го прежалят!?

30

Анонимен

преди 3 години

Аз пък никога не съм влизал в тоа Твитър.

29

Киноман

преди 3 години

" Сам в къщи " 5.Поради проблеми с дрогата Маколи Кълкин няма да участва, но мястото му ще заеме другата звезда от " Сам в къщи " 2 - Доналд Тръмп. Сори. Гадния Туитър го е блокирал пак и той не може да се похвали лично.

28

До 10

преди 3 години

Абе не знам, но аз лично не помня да съм се смял с някой политик толкова, колкото с Бай Дръндрън !

27

И

преди 3 години

Много други също ще напуснат ! Собствениците на тия мрежи вече се опитват най-безпардонно да манипулират съзнанието на хората, и да моделират общественото мнение ! Пледират за права и свободи, а самите те са тоталитаристи - колко патетично ! И това, без да говорим за следенето и неправомерно събиране на информация за потребителите !

26

Анонимен

преди 3 години

В платформите отдавна е скучно, бай Дончо, но в бялата къща стана отново весело, след като байДжо се обзаведе с креативната Джен Псаки. Та тази световноизвестна медийна звезда преди 19 дни ни светна за бъдещето на пиндостанските космически войски, насочили жилото си срещу Русия.

25

11

преди 3 години

Мдаа, убав туитър беше ... На никой няма да му липсва таз боза.

24

Анонимен

преди 3 години

Простотията на българския народ е чудовищна. За това е възможно неговото тъпчене и мачкане от криминални субекти толкова години. Като интелект народът ни е още в младенческа възраст. Не виждам как и откъде нещата ще се подобрят. Без външна помощ няма да стане. А ЕС и САЩ не искат . Спукана ни е работата....

23

Ебассси

преди 3 години

Лесно е да не искаш да отидеш някъде, където не само са затворили вратата след теб ами и са я заключили и са сложили голям надпис " Не се връщай".

22

Щерю

преди 3 години

И нека чуруликането да спре - сега!

21

Анонимен

преди 3 години

Кво беше гроздето кисело :))) Бай бай ***

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Дончо беше един от най-големите политици на 21 век."От *** човек като Дончо политик не става. Тръмп доказа категорично това.

19

Анонимен

преди 3 години

Дончо беше един от най-големите политици на 21 век.