101

Св.петър им

преди 3 години

Всички неразположения изчезват при мен

100

Анонимен

преди 3 години

Вече е ясно че бройките на ваксинираните ще бъде толкова "истинска" и "реална" колкото и всекидневните бройки на "заразени" и "починали от ковид" .

99

Анонимен

преди 3 години

До Чичо КоляС толкова четящи и знаещи епидемиолози в този интернет е направо чудно как този вирус циркулира вече повече от година без изгледи да изчезва скоро...

98

ффф

преди 3 години

Защо ли изобщо използват думите имунитет и имунизация??? Няма доказателства за траен имунитет, само се боцкат=ваксинират и се надяват на нещо неизвестно какво... Реално, участват в експеримента на фармацевтичните компании. Преди 100 години също се ваксинираха срещу инфлуенца= испански грип, а последствията бяха катастрофални. За около 4 години имаше милиони жертви, точно сред ваксинираните, повечето от тях бяха участниците в боевете по фронтовете...

97

Мяу

преди 3 години

Тия с разположението да чакат за катафалката. Друго не остава

96

Чичо Коля

преди 3 години

Който се боцка явно не е търсил , чел , намерил , разбрал , осъзнал ,че това което им слагат ще ги скапе тотално (няма да изброявам болестите които могат да получат) и стават в пъти по-силни ЗАРАЗОНОСИТЕЛИ и заразяват невинни граждани от тук насетне !!! Ставате като ходещи инкубатори за зараза и най-лошото е ,че мислите ,че правилното нещо плюс РНК ваксина модифицира ДНК-то ви а имунната система не се знае дали ще се справи .

95

СС

преди 3 години

Тия с неразположението да си купят превръзки и памперси,ще им мине.

94

Анонимен

преди 3 години

Не виждам голям смисъл, при положение, че ваксината не предпазва на 100% от заразяване и не отпада носенето на маска....Отделно ако СЛУЧАЙНО предпазва, то е за 6-8 месеца и след това трябва пак да се боцкаме!

93

Анонимен

преди 3 години

Има неразположение като след всяко кастриране.Нищо неочаквано.

92

П. Георгиев

преди 3 години

Незнам за какви "неразположения" става въпрос, но една близка разказа, че неин познат лекар се ваксинирал преди няколко дни с ваксината на Астра и все още не знае на кой свят се намира - нито е жив, нито умрял. Разказаха ми и за други случаи със сериозни странични ефекти. Който има уши да слуша!

91

Суджукова

преди 3 години

Как върви зарибявката ? Имало неразположени, а разположени има ли ? Голеем зор бе за боцкане.

90

Право в целта

преди 3 години

В момента гледаме филма "Заразяване" от 2011 г. на живо. Някой нещо да не е разбрал?!?

89

Анонимен

преди 3 години

В момента на шега или на майтап хората се имунизират за едни кебабчета... реално струпването е от бъдещите членове на избирателните комисии, които в отзи ден ще получат по едни 50лв законна субсидия... за едните 50лв се боцкат...

88

do 89

преди 3 години

Палячор безпаричен, пак си се надишал с лепило Кале, от това с изтекъл срок на годност.

87

Да

преди 3 години

До Анонимен 90да , казват им статисти ! ;)

86

Анонимен

преди 3 години

Пълен смях беше пред някои болници ! 20 Души максимум, от къде са събрали 16 000 нямам идея!

85

Анонимен

преди 3 години

До 88Какво фантазираш, изкълченяк?Никога не съм работил през живота си и доходите ми на месец са колкото на целия ти вкиснал род за година. НПО ***

84

до 87

преди 3 години

Ти си толко ценен, че си еволюирал до трудовак на трицифрена заплатка, крадящ нафта, тоалетна хартия от моловете и ходещ по труженички от малцинството, сред чиито среди се славиш като Мекият ужас от Мездра.

83

Анонимен

преди 3 години

До БашурМного по- важни сме от другите нации. Нашия ген е на 7 хиляди години и не искаме генно модифициране със спринцовките на Бил Изкълченяка!

82

Анонимен

преди 3 години

До изнервенЧети и другите новини. 22 слепи в Англия и хиляди с повреди на очите и още десетки новини за "ваксини"Гледай да не те барне някой като мен, че ще станеш спокоен, нпо драскач. Старите хора не са важни, а? Гледа ли видеото? Това е по- гнусно и от концлагер!Ще има трибунали, това е сигурно. Всички ваксинатори ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Разчитаме на военните да побеснеят и да се мятаме!