91

Анонимен

преди 3 години

то от самото начало се знае че всички ще си минат от реда само за какво тормозите хората със тия глупави мерки.

90

Дедо

преди 3 години

ся се дупчете със старите ваксинислед 6 месеца - ПАК

89

Анонимен

преди 3 години

Държавата си пази държавността. Отъждествява се с властта, войската, полицията, образованието и здравеопазването. Това са и приоритетните насоки за ваксиниране на целени групи такива служители. Останалите, които пишете против ваксините сте:- Бай Пешо стругаря / тракториста / комбайнера / магазинера и т.н.- Марчето маникюристката/ фризьорката/ сервитьорката и т.н.- Ставри таксиджията/ докера/ дограмаджията / фаянсаджията и т.н.деветата дупка.....

88

Гопщик

преди 3 години

Айде още една професорка изкараха отнякъде си, за да ни агитира да се ваксинираме. Имало два начина вика. Ами то след ваксинация, хората пак се заразяват. Тъй че има един начин - да го преболедуваме, нямаме избор. Мангъра, тоз рептил, ще се окаже прав - всички ще го преболедуваме, няма начин.Спрете с тези агитации за да се ваксинират хората. Аз ак оискам, няа ви чета глупостите тук, ами ще отида и ще се ваксинирам, без от някакъв си сайт да ми казват аз какво да правя. aйсиктиp бе

87

Keli

преди 3 години

Със самолет ли?

86

Анонимен

преди 3 години

Да идват британските мутанти, ще ги тепаме с права лопата.

85

Б17

преди 3 години

Нищо добро не идва от острова.

84

Йосарян

преди 3 години

И ако, дано не се случва, наесен при поредния сезонен грип започнат усложненията и почнат да падат хората - понеже това никога не е адресирано, и е съвсем възможен риск! - познайте какво ще се окаже: то било нов мутант, 78% по-смъртоносен, обаче ние направихме "нова ваксина", и този път е ИЗКЛЮЧИТЕЛНОВАЖНО всички да си я сложите.Дано да греша. Но науката вече е тествала тази ситуация върху животни. Този път - директно върху нас.

83

Йосарян

преди 3 години

Писах още преди половин година, че имунитетът от "ваксини" срещу коронавирус ще бъде кратък - казаха ми: глупав страхлив ***. Писах,че се задават маркировки за ваксинираните, а останалите ще бъдат наказани - казаха ми: глупав страхлив ***. От м. май миналата година питам, какъв е рискът от antibody dependent enhancement, който е голям фактор при коронавирусите, и потенциално буквално ще ИЗБИЕ милиони - кажете ми сега какъв глупав и страхлив съм, и дано този път поне да греша.

82

Анонимен

преди 3 години

Все още нямам познат, който да се е ваксинирал. Надявам се и така да си остане.

81

SS

преди 3 години

И като дойдат мутацийте от британския щам,ние какво ще направим ? Ние сме просто лабораторни плъхове. Ще изпитат върху нас още една набързо създадена ваксина и това е.!

80

Койчо

преди 3 години

Много смешна статия

79

анонимен

преди 3 години

Ндаа! поредния КОВИД терминатор! Британския КОВИД ще терминира другите КОВИД-и! Това ми напомня какво казваше един пияница-интелигент : "Чудна птица е пителят, пие вода пък не пика!"

78

Хаха

преди 3 години

Чипове и луната е куха , а на кухи са тия дето пропагандират с това, те всъщност са с поне 5-6 ваксини доста по тежки от сегашните с много по-тежки странични ефекти, но сега се притесниха резко разбираш ли...ама то неукия и конете с капаци сте така :) страх ви е от собствената ви сянка

77

чарли

преди 3 години

Не е ли по лесно да не се пускат мигранти / снежинки / в държавата .

76

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

До 81Че това за без *** си е задължително при нашата иновативна балканска ваксина- ModeDna- доказана и безвредна!

75

до Лошо няма

преди 3 години

И без това Земята живеят твърде много хора.---------------А, ти сигурен ли си, че населението на Земята е наистина почти 8 Милиарда????Само един пример от многото:Ако наистина бяхме толкова, гробищните парцели трябваше да са с размерите на градове или отдавна да сме минали на Задължителна Кремация!

74

Лошо няма

преди 3 години

И без това Земята живеят твърде много хора. Лошо няма. Приветствам програмата за масова стерил... Пардон! ... ваксинация.Само дето накрая пак ще има твърде много китайци. Те ползват обикновени ваксини с убит вирус.

73

рпг-7

преди 3 години

Стигъ с тези "чипове", бе!!Нано-микрочастици може, но имате ли си представа колко ще струва Една такава "ваксина", а стотици милиони???За кво им е да прилагат толкова скъпа технология?Те и сега знаят всичко за нас!Смартфони, Смарт-Тв, компютри, Лаптопи, "Алекса", Улични какамери, чиповете в Личните и Шофьорски карти, Кредитни карти и т.н..До 2030 г. абсолютно всичко ще се Цифровизира!Къде сте се разбързали, всичко с времето си!

72

Анонимен

преди 3 години

През 2016-та за около седмица загубих вкус и обоняние. Имах лека хрема и кашлица.Слава на Бога - явно оттогава имам антитела!P.S. Хoра, не усещате ли как ви промиват мозъците? Ми след време може да кажат да ходим без ***, че само това е начинът да преборим поредния щам!??