24

sd

преди 3 години

Русоидите сте превъзбудени от престъпленията на каталунските из-роди. Но ще ви излезе всичко през носа, не-годници!

23

Сд сорос джендър

преди 3 години

Те знаят какво искат ти ясно кво искаш)))))))

22

sd

преди 3 години

Отвратително каталунско племе, не знаете какво искате, не-годници.

21

Политкоректни цоциал

преди 3 години

Те в Испания може да са социалисти амааа... от тия политкоректните жендъри на Станишко и затова имат моралното право испанските полиционери да бият,да пускат газ,палки и водни струи.Испанските цоциалисти са като нашите при Гоцко и Станушко - защитават монархията и бият от и в нейно име.

20

ПИТАМ

преди 3 години

КЕДЕ СА ТУК 27 ДИПЛОМАТИ ОТ ЦЕЛИЯТ ЕС С КАМЕРИ И АНТУРАЖ ДА ПИЩЯТ ЗА ПРАВАТА БАЦЕЕЕЕ ЗАЩО НЕЕ ИЗГОНЕН ИСПАНСКИЯТ ПОСЛАНИК И НЯМА ЕМБАРГО ЗАЩОООО

19

Санкции

преди 3 години

Свобода за Пабло !

18

Аааа

преди 3 години

Не може да бъде. Тези работи ги има само в Русия !

17

Navalni

преди 3 години

Първо да видят гредата в своето око преди да вадят сламката от чуждото лицемерните европейци(и унас също).

16

Анонимен

преди 3 години

Евролидерите защо не се обаждат сега!?

15

Възторг

преди 3 години

Да им е честито социалистическото управление на испанците ! Те не четат и не гледат какви поразии правят по света социалисти-комунисти , та са си зибрали тях ! Нищо, ще разберат по трудния начин - вече измират на талази ,благодарение на "мъдрото" управление на социалистите ! Има да се молят Франко да излезе от гроба , за да ги отърве от тях!

14

Дедо Йоцо

преди 3 години

Дааа, където управляват социалисти , там е хаос, разпад на държавата и закономерен фалит ! Това го знаем от първа линия - комунистите у нас съсипаха многократно Бъл;гария и сега пъшкаме да наваксваме ,за да стигнем другите държави ! Дано не се излъже народа да ги докара пак на власт, защото телефонните измами ще са това, което стане с държавата ни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

V

преди 3 години

Това което не ви казват наще ,,медии,, е че в Европа много народи искат да излизат от ЕС .Каталуня е една от тях .Каталунците гледат на ЕС като на поробител. Те искат отделяне не просто от Испания ами от ЕС .Във Франция евроскептичните партии ще спечелят изборите а и в Холандия ще стане това. Според мене пък е малко вероятно ЕС да си върне огромните дългове без да има голямо обезценяване на еврото.А тука повечето партии и медии мълчат. Има една нова партия БТР май ще са много вървежни след време

12

Анонимен

преди 3 години

Важното е да разграбят това -онова, и по-зле ще става, защото парите свършват и като налегне абстиненцията ....

11

Анонимен

преди 3 години

... и народа испански си вдигна срещу ковидизмамниците а беге народа мълчи като стадо и се реди на опашки за ваксиниране (чипиране) послушно...

10

Анонимен

преди 3 години

Най- вероятно се бият по улиците за спринцовките на Бил Изкълченяка, не е вярно, че са протести. Тук също има бой за спринцовки, според бандата на НОЩ.

9

Анонимен

преди 3 години

Нас това интересува ни какво ?

8

Анонимен

преди 3 години

Да живее свободна Каталунияяяяяяя

7

Хляб и песни

преди 3 години

Премиерът на Испания-социалист. Вицепремиерът-комунист. Без да коментираме повече.

6

Анонимен

преди 3 години

Отново у нас няма реална информация. Протестите са много по-големи от 100 души и са срещу режима и налаганите античовешки мерки в държавата, заради което има арестувани, изразили позиция.

5

Анонимен

преди 3 години

Гошо от почивка добре ли е? И без това нямаме поводи за протести, та поне да имаме живец:)