76

Анонимен

преди 3 години

Какво си чешате езиците. Всички бутки са на някой. Този кмет е от две години, а бутките от 20. Все едно не знаете за какво става въпрос. Защо в някои общини борбата кмета да запази поста след всяко избиране е голям. Върши работа на определени хора. Има хора със общински телефони, а не работят в общинита, ама има бърза връзка с кмета. Това е истината. А вие драскайте, това успокоява.

75

Методи Ставрев

преди 3 години

Сега е момента да излезем всички на улицата ,пред нас е България излезем ли бойко ще падне

74

Анонимен

преди 3 години

Добре бе, хора загинало е невинно дете, което е искало да помогне на семейството си чрез работа и пари! Ок, може да не е ходил на училище не е сигурно, но повечето неща които се пишат са ДОГАТКИ. Дори и ромите да не помагат на България (така се пише в коментарите) ако на мястото на това дете, беше вашето? Вие как щяхте да реагирате?

73

Изтрихте

преди 3 години

толкова много коментари, ама истината няма как да изтриете. И тя е, че това е типично за екзотичните плодове - да искат, да трошат, да заплашват.... Да бият и да убиват беззащитните! А и какво искат, като нямат никакъв принос към държавата???

72

Не

преди 3 години

Тук протеста не е свързан с помощи или етнически произход,не е политически.Нормални хора искат нормално правосъдие за убитото им дете.Не ви пожелавам да ви се случи нещо подобно. Много злобни хора има.Не знам,на какво се дължи това.Просто не ми е обяснимо.

71

О хо хо

преди 3 години

Бележката на арх. Елена Траянова е дадена на ЕТ" НЕПТУН - ПЛАМЕН БОЖИДАРОВ БОЧЕВ" С 47 ФИРМИ, РЕГИСТРИРАН ПО ДДС. ПРОВЕРЕТЕ КОЙ Е И КАКЪВ Е. НЕ Е СЛУЧАЕН. НО ЧЕЗ Е ТОЗИ, КОЙТО Е ДЛЪЖЕН ДА СВЪРЖЕ ТОКА ДОРИ И СЛЕД РЕМОНТ НА БУЛЕВАРДА.

70

Ееее

преди 3 години

НИКОЙ НЕ Е БРАЛ ЖИЦА. ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО???? УГРЕ МОЖЕ ВАШЕТО ДЕТЕ ДА Е НА НЕГОВО МЯСТО. МИСЛЕТЕ!!!!

69

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖИ, РАСИЗЪМ, КРАЖБИ, БЕЗЗАКОНИЯ, НАСИЛИЕ - "ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ" НА МУТРИТЕ.

68

Анонимен

преди 3 години

радост - един от онези с многото права по-малко

67

анонимен

преди 3 години

Никой до този момент не попита, защо момчето е било на улицата, а не на училище? Не че училището би го предпазило, защото старите хора казват:" каквото е написано, ще се случи". Но, все пак, попитайте родителите, защо детето е било там?!

66

Типично

преди 3 години

за екзотичните плодова - да трошат, да искат , да заплашват... Ама какво дават от себе си, за да има държава?

65

Анонимен

преди 3 години

Едно е да сложиш количка за пуканки,царевица,хот-дог и т.н.,да работиш през деня и после да я прибереш.Съвсем друго е павилион,свързан с ток,а и вода на места.За второто се иска разрешение за поставяне и по принцип там вече схемата би трябвало да е съобразена със закачане за ток,да е оставено табло и т.н.А те понеже е по-лесно,монтират колелца на павилиона и го минават като мобилно търговско съоръжение или подвижен обект.Само дето не се движи а седи там,а това е нарушение.

64

Бай Иван

преди 3 години

Как не поискаха 30 години да плащат данъци и осигуровки примерно??? Демокрацията ги научи, че имат само права, обаче като ги застигне резултата от демократичните реформи-излизаш сутрин и не знаеш, дали ще се върнеш жив, има рев ;) !!!

63

Анонимен

преди 3 години

До До 36А бе аз друго не разбирам!Какво значение има дали обекта е с разрешение,скица,подпис от кмета и т.н.,когато тръгнеш да бърникаш по кабелите!?И като те прасне тока какво ще ти помогне кметското разрешение!?

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 71Ти НЕ СИ народа!!!

61

Анонимен

преди 3 години

Защо архитекта е уволнен ,а не кмета на района,който е отговорен?Утре като потрябват архитекти,няма да чакат на кмета да строи,а на архитекта.

60

Анонимен

преди 3 години

Ромите винаги ще са добре ,защото са Народ -знаят си правата ,задружни са , помагат си - Факт ! - по спа хотелите пълно с богати роми ,вижте им сватбите,роклите,златото ! а ние не сме народ ,а м-----ша - един друг се изяждаме,алчни до безбожност, злобни, бг олигарсите поробиха собствения си народ

59

Анонимен

преди 3 години

Fandakova i pravit.gerb da si hodat dete e ubito ot vas ot dalaveri ot bedredie komisioni v djobovite bogataschi stanahte sram njamate stuga ve4e stiga

58

гражданин на София

преди 3 години

Кой им напечата плакатите?Защо са пред МС, а не пред район "Триадица"?Защото някой се възползва политически от мъката им, а самите те искат да осребрят смъртта на детето си!

57

Анонимен

преди 3 години

Много тъмно-зелени, много нещо...