44

Щерю

преди 3 години

"Най-добрата ваксина е наличната" - е едно необективно и силно манипулативно изказване, прикриващо нечии грешки, хората да нямат право на избор на ваксини...

43

Тангра

преди 3 години

Тая ваксината на Астра зенека не работи. Щяло да има избор. Има хурка. Поне руската да бяха внесли. Ама с *** така е.

42

Анонимен

преди 3 години

Продължават да ръсят простотии.

41

Анонимен

преди 3 години

Най-накрая някой се сети че Бг пак е на последно място. Няма никъква организация. В универистетите от месеци сме се записали и нищо. А уж бяхме предвидени за първата фаза.

40

неваксиниран

преди 3 години

Точно когато космически апарат каца наМарс, в 21 век,да те убеждават,че "най-добрата ваксина е наличната",е просто цинично.Нямало избор,нямало значение-и без друго щели да ни ваксинират много пъти,с различни ваксини-алооооооо,че аз като си ваксинирам кучето се осведомявам и правя избор.То стана като в онзи виц,дето шопът купил *** вместо ясене и като го пробвал казал:"Пени се не пени,ке те ям,пари съм давал".Ами няма да го ядем сапуна,ще чакаме надеждна доказана ваксина,като БЦЖ ,например.

39

Йосарян

преди 3 години

...знам, че се пише "изчислявам", хехе, техническа грешка е.

38

Йосарян

преди 3 години

Отдавна осъзнах, че про-ваксърите не са се поинтересували и не са прочели никога нищо, освен официално публикуваното в медиите. Нито имат идея за историята на Файзър и Модерна, нито разбират по какъв начин е исчислена "ефективността" на псевдоваксините ( което е изключително смешно, когато го научиш), само цитират някакви пропагандни лозунги, и се вълнуват от "голямата наука" в mRNA генната терапия. Наричам я така, понеже така я нарича директора на МодеРНА. Сигурен съм, че не го знаете.

37

Анонимен

преди 3 години

До ГосТПредпочитана е щото е ьа 1.5 евро, вместо за 12.

36

ГосТ

преди 3 години

Астра Зенека е за предпочитане пред модерна и файзер. А тея ефективности са като онова проучване колко българи били прекарали covid според тях с анкета. Ама абсолютно същото.

35

666

преди 3 години

Тези унещожиха Пирогов.В момента има 2 пъти по малко приети пациенти от миналата година.Как ще се издържа болницата като ТД.Баце и главоча Балтов я фалираха.

34

Анонимен

преди 3 години

по-добре да се ваксинирам с българско кисело мляко - в него поне има нещо полезно от колкото астра бозека

33

1-n

преди 3 години

Какаааа, тури си ваксината на Астра зенеката с ефективност 59.5% на теб и твоите родители

32

Пижо

преди 3 години

"AstraZeneca е подходяща за пациенти на 18 години - всички други твърдения са манипулативни". Аз, раазбирам, че тази се смята за по-учена, умна и разбираща от председателя на Световната лекарска асоциация Франк Урлих Монтгомъри, нищо, че последната прочетена медицинска книга от нея вероятно е от 1982 г. Монтгомъри настоява медицинските работници, санитари и болногледачи да НЕ се ваксинират с препарата на AstraZeneca. Маса страни спряха имунизациите с нея.

31

Анонимен

преди 3 години

Банда, бизнеса пропадна! Добър опит беше, сложна схема за огромна печалба, но ето, размириса се! Освен неколцина слабоумни, няма купувачи. Изливайте експеримента в канала и спирайте суперфризерите, поне ток да спестите.

30

Швейк

преди 3 години

Ех, ако имаше и ваксина, вместо експериментални вещества, които не създават имунитет, затова пък действието им е кратко и хипотетично.

29

Анонимен

преди 3 години

Още една докторка си плю върху дипломата и професията, но не пропусна да наплюе учителите. Стрино, ведра и оптимистична, стринорешителна и категорична, колко доктори се ваксинираха, та проблемът са ви учителите?!Всички доктори и учители, които се въздържат от сляпата вяра в пропагандата, са народни будители!

28

Анонимен

преди 3 години

"Най-добрата ваксина е наличната, към настоящия момент не можем да избираме ваксина. Тези ваксини не дават доживотен имунитет, ще се наложи реваксинация и ще дойде моментът, в който ще избираме"После тази се чуди защо много не искат да се ваксинират.

27

Анонимен

преди 3 години

Докторе ,на добрата ваксина е руската ,много добре знаеш)91% а колко е вашата най добра всксина)

26

Анонимен

преди 3 години

Хората не искат да се ваксинират а те щели да правят списъци и графици за да нямало струпване на желаещи.Ние им говорим на чист български а те ни отговарят на патагонски !

25

Анонимен

преди 3 години

Още една докторка си плю на сурата.