32

Анонимен

преди 3 години

"До 23:59 ч. в деня на установяването му служители в Центъра за верификация на нарушенията сверяват постъпилите данни, за да се изключи възможността за некоректно издадени електронни фишове ... след което нарушението се регистрира и вече е видимо за проверка в системата."Мое лично нарушение не беше видимо в системата месеци след извършването. За издаване на фиш чаках още няколко месеца.Интересно дали "невидимите" се отчитат или някой някъде усвоява платените такси.

31

Еди кой си

преди 3 години

Търнокопе, правиш се на герой, но ти си страхливец и пръв си плащаш глобите! Знаем го това! Тези ги разправят на шапката си!

30

Търнокоп

преди 3 години

Тия па...кой плаща глоби в тая "държава"? Аз лично не познавам някой който да има глоба и да си я плащал, включително и аз.

29

Анонимен

преди 3 години

tova e samo za patnite stari policai...koito ne sa uvideli nerednostite po bg patiove, markirovki, tambelki :-)))

28

Нас

преди 3 години

Мародери

27

Нико

преди 3 години

И къде е тоя Бутон ?!?!

26

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв бутон !!!Днес,направете си труда да проверявате информацията ,която предлагате !

25

олий

преди 3 години

Компенсаторни глоби... Сега като се развилнеят слугите на демоните и има да измират толаджии и винеткаджии, както преди време в пловдив измряха катаджии, заради несправедливи глоби...

24

Анонимен

преди 3 години

Имах глоби които изтекоха по давност,Бочко байкянски не успя с мои пари да купи още един чифт чорапки на внучето си!!

23

Анонимен

преди 3 години

Не им се връзвайте на милиционерските фишинг измами. Попълваш си данните и почват да те щавят, нищо не проверяваш. Айде духасково корумпирани трудоустроени непрокопсаници.

22

Винетутка

преди 3 години

***.бг е измамен сайт за филинг на данни и финансови измами, докладвайте го където трябва.

21

до не намерилите

преди 3 години

то верно тоя 'бутон' за никъв чепак не става ама и вие земете да изкарате по едно вечерно училищеизненадан съм, че можете да пишете

20

поредния алъш вериш

преди 3 години

И да, сигурно програмата е правена от нечий племенник в 6 клас и платени няколко милиона за 'бутона'рег номер: F1234GZегн: 0113320000Няма намерени нарушенияМи как ще има. И как да вярвам на резултатите от тоя 'бутон'

19

разсмя ме

преди 3 години

Ами веднага погледнах на въпросния сайт и установх, че няма такава функция.Явно говоренето в бъдеще време на мутрата е заразно и сред подчинените Му.

18

Анонимен

преди 3 години

Айде моля моляКакво като си платил глобата.СОФТУЕРА казва да плащаш една и съща глоба до 10 пъти докато има за всички да щтракат с пръсти

17

Анонимен

преди 3 години

Проверка по ЕГН само няма, пак глупости пишете Днес.бг.

16

до 14

преди 3 години

Зарибяват. И в един момент когато балъците се вържат, ще прокарат закон, че при проверка, като си вкарат номера на книжката, ще се считат за уведомени и трябва да си платят без възможност за обжалване и т.н.

15

цжб

преди 3 години

само *** коментират тук. на сайта се вижда и си работи както трябва.

14

Абе интересно ми е..

преди 3 години

Дали като си проверя за е-фиш като си вкарам ЕГН то дали автоматично вече се води че ми е връчен?!?!?

13

Сметалото

преди 3 години

И за чий ми е тая история впрочем? Сериозно питам. Имало електронен фиш или нещо си, докато не ми е връчен по НАДЛЕЖНИЯ РЕД, той не съществува за мен. Както и за правния мир. Каква ви е идеята с тия "доброволни проверки" ?