24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"Милионерчето"е отчело повече от 900хил.лева.за м.декември 2019-та! Колко ДДС, данък печалба, данък върху доходите на физическите лица и осигуровки е внесло? Пенсиите на колко пенсионери е осигурило? Спрян е. Наемите си текат. Охраната, банковите кредити и т.н. Дайте този дето може да го убием с камъни. После защо бягат кадърните българи. Него го плюете. А този дето крие обороти и не си плаща задълженията го съжалявате. Е, нема да ги стигнем европейците с този манталитет.

23

Анонимен

преди 3 години

Бай ти *** не иска да плаща осигуровки, данъци и застраховки, пише сметките на листчета, крие оборот, маже и лъже. И после - ама що така стана.

22

Анонимен

преди 3 години

значи на милионерчето с ресторанти по Витошка по 150 000 сакън да не фалира ,на олигаршчето с хотелите по 150 000, а на пенсионерите 300 лв пенсия !

21

Анонимен

преди 3 години

До До 152018г. БВП Белгия- 542,8 милиарда USD. България - 65,13 милиарда USD. Източник Световната банка. Пак заповядай.

20

Анонимен

преди 3 години

До 17 До 15Като кажеш "А", следва да кажеш и "Б". Какви са данъците и осигуровките в Белгия? Какъв е БВП на Белгия? За "бумащината" не знам дали си наясно. Попълвал ли си документи за кандидатсване. Защото аз от април 2020-та го правя.

19

Анонимен

преди 3 години

Четете поне заглавието!Цитирам: "Търговците, които ще получат пълен размер на помощта от Националната агенция по приходите (НАП), наброяват едва 20 фирми."Двадесет! Двадесет, по дяволите!За цяла България!Яко подпомагате, няма що!Благодарим от сърце!

18

Издънкова

преди 3 години

Това са на нашите хора от бул Витоша която я затворихме за да могат да си правят бизнеса там иначе защо да има парко места за живущите като можем да отдаваме под наем улиците и тротоарите на наши хора

17

До 15

преди 3 години

Дъщеря ми има фирма в Белгия. И да, повярвай ми, няма нищо общо нито условията им, нито бюрокрацията.Да не ти обяснявам за какви РЕАЛНИ пари става дума, не за тиквените милиони и милиарди.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13И аз работя с фирми от различни браншове: фитнеси, кебапчийници, патфюмерия. Те си получават помощите без никакъв проблем.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Ти дай твой пари и после гледай дали си имал основание. Не разполагай с чужди. Получават си парите когато са изрядни. И в Герамания кога започнаха да плащат? Та хайде Приказки от 1001 нощ. Другите държави са разтворили кесиите и раздават на калпак. Имам клиент който си получи 20%. Но го отряза една от банките за безлихвения кредит. Защо ли? Та хайде продължавай да философстваш.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Ами виж ги. След това ги провери в търговския регистър. Всичко е публично. Пусни в Гугъл търсене и виж дали има статии за тях, техните собственици и роднините им. И ни светни. А не се чуди. Ако имаше нещо досега Свободна Европа, Дневник/Капитал, Биволъ и т.н.да са писали. Опозицията също не спи. Ама няма. Защото парите са по европрограми. И ще има бау.

13

Анонимен

преди 3 години

Аз пък работя с много фирми от различни браншове и не знам за нито една, получила и лев помощ!Естествено, че има ясни критерии и те са такива, че да не може да се получи реална подкрепа.Поинтересувай се как е в цивилизованите и правови европейски държави и тогава пей възторжени песни за шайката Гроб!На много места директно раздадоха пари, а след това се преценяваше дали получателите наистина имат нужда от подкрепа. И това за да е бързо и да не фалират хората.

12

Анонимен

преди 3 години

Кои ли са въпросните фирми, сигурно на някои баце и маце....

11

Анонимен

преди 3 години

До До 8Сигурен съм, защото съм подал докумети на няколко фирми по различни програми и те са одобрени. Има ясни критерии. Декларирания оборот сверяват с данните от касовите апарати и подадения годишен статистически отчет. И така трябва да бъде. Аман от тарикати.

10

Анонимен

преди 3 години

Списъците с одобрените фирми по мерките 40/60, 10 и 20 % от оборота са публични! Разобличете "гербаджийските" фирми. Счупете главата на змията! Хайде! Да не се окаже само, че сте хейтъри и ***!

9

До 8

преди 3 години

Какво има да се сочи?Одобрените със сериозни суми са гербавите фирми, имаш ли съмнения?За другите остава подигравката и униженията.

8

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчЗаповедите са публични! Посочи в тях гербаджийските фирми! Хайде отворко!

7

наши ваши и т.н.

преди 3 години

ние сме на всеки километър!

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Абе пич смотан! Не може да си декларирал 2500лв. на месец и да искаш сега 150 хиляди! Масово се декларира 1/4 от оборота. По ведомост са с по 18-19лв.на ден и нямаха проблем досега? А сега им дават 24лв.на ден и олеле, това са нищо пари! Защо ли? Масово са със задължения за осигуровки и данъци. Но карат 7-ци, по две седмици на море в Турци, купиха големи апартаменти в южните квартали на София и т.н. Що да плащат данъци? Сега дай! Ама нанай!

5

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Раят , слезе на земята . Яжте и пийте , братя и сестри. Ще живеем вечно с новата ваксина