22

Станко Гочев...

преди 3 години

Ще видите как ще си хвърля златните картини...в Лувъра...това ви чака...

21

Време за промяна

преди 3 години

Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии, а без участието на БСП това няма как да стане.А в избирателите на БСП разделение няма. Това, че Георги Гергов е аут само ще им добави гласове.

20

ПЪЛНАТА ПРОМЯНА

преди 3 години

ЧАЛГА И ХАЗАРТ----ПЪЛЕН СОЦИАЛИЗъМ!!ДА БАЧКАТ БАЛАМИТЕ ...ХА,ХА,ХААААААААААА

19

Samo minavam

преди 3 години

Очаквам същите дърти гювендий, в ***. И ще настане една вакханалия с цените и данъците.

18

Мунчо

преди 3 години

Аз ще гласувам за политика, който стои отгоре на една партия, и е известен като: Асфалт Бабаит, Суджук Паша, Джендер Султан, а от скоро е известен и като Негово Тиквочество Чекмеджан Барселонски! Ха сега познайте за коя партия ще гласувам!

17

и те така

преди 3 години

победа на ГЕРБ , а след изборите рев , оправдания и обвинения от бсп , че изборите не били чесни .

16

Михаил Миков

преди 3 години

Явор Божанков---едно 92-ра година набор момченце--син на Мега-Богаташ от Елин Пелин (на 20 км от София) .Явор Бжанков--ти сега какъв си : СОЦИАЛЕН МИЛИОНЕР , ИЛИ МИЛИОНЕР-СОЦИАЛИСТ ?

15

Анонимен

преди 3 години

Ако не гласувате масово,ви очаква това,което получавахте досега.

14

ФАЛШИФИКАЦИИ

преди 3 години

до дупка за да се спаси ГЕРБ от съда. Не очаквам ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

13

Левтер

преди 3 години

Абе ще има много изненадани на тези избори, така ми се струва на мене.И герб ще са от тях!

12

Щерю

преди 3 години

Пак морална победа на загубилата изборите БСП...

11

МОДЕЛЪТ АЗ ДАДОХ

преди 3 години

доживява последните си дни

10

Радо

преди 3 години

Тези избори са най лесни за прогнозиране .Защото се знае победителя Има само 2 въпросителни.С колко този път герб ,ще бият бсп(последния път беше 8%) И втората въпросителна е колко ще направят патриотите воля/нфсб и вмро.Друтото е без значение.

9

ЗА НЯКОИ ЗАБВЕНИЕ

преди 3 години

За ГЕРБ ЗАТВОР

8

Жан Виденов

преди 3 години

БСП -- Е УЛТРА-ДЯСНА И УЛТРА-ЛИБЕРАЛНА ФАЛШИВА ПАРТИЯ.ВЗЕЛА ЛОГИСТИКАТА И БАЗАТА НА ГОЛЯМАТА И СИЛНА БКП..И под ФАЛШИВ ФЛАГ--ВЕЧЕ 31 ГОДИНИ--ЛЪЖЕ ПРОТОЛЮДИЕТО .БСП---НИТО Е ЛЯВА, НИТО Е СОЦИАЛНА, НИТО Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА !БСП Е МАФИОТСКА ПАРТИЯ И ОБРАЗУВАНИЕ НА БОГАТАШИТЕ,. = УЛТРА-МИЛИОНЕРИ ПАРТИЯ . + И НА ДС-БИБЛИОТЕКАРИТЕ .

7

мечтай си

преди 3 години

До тъй *** в Лидл са пуснали евтини памперси,бягай бързо!

6

Шиши

преди 3 години

Очакваме както винаги уйдорма на мишката. Защо не изчистиха мъртвите души за да може по лесно да си играй с цифрите мишока

5

Анонимен

преди 3 години

Виждам как се мъчи Цветанов да се покаже като алтернатива Макар че самият не си вярва Всички проучвания показва че няма да вземе и 1 % Макар че това е едничката му цел - да вземе процента и после милиони субсидии всяка година Да си направи кабинет със секретарка , 5 000 лева заплата и да обикаля студията и да обяснява колко са лоши управляващите Дано не успе и той и много като него

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЦИРК БАЛКАНСКИ

3

Отровна гад

преди 3 години

Нищо от публикацията не е вярно!Изборите са Бойко Борисов срещу Корнелия Нинова и Румен Радев! Партиите и останалите играчи нямат никакво значение!